oaednews

Πέμπτη 23 Μαρτίου 2017

Ευχαριστήρια Επιστολή του Δημάρχου Λαρισαίων στον ΟΑΕΔ Λάρισας



Αξιότιμη κ Διοικήτρια
Είναι γνωστή η στενή συνεργασία του Δήμου Λαρισαίων με τον ΟΑΕΔ Λάρισας και ειδικότερα με την ΕΠΑΣ Μαθητείας .
Στο Δήμο μας απασχολούμε κάθε χρόνο μεγάλο αριθμό μαθητών για πρακτική άσκηση σε όλες τις ειδικότητες και παρέχουμε κάθε δυνατή διευκόλυνση για την εκπαίδευση των παιδιών όπως πρόσφατα το νέο τμήμα «Φυτοτεχνικών Επιχειρήσεων - Αρχιτεκτονικής Τοπίου».
Παράλληλα η Διεύθυνση της ΕΠΑΣ, οι εκπαιδευτικοί και οι μαθητές υποστηρίζουν τις υπηρεσίες και τις δράσεις του Δήμου με κάθε τρόπο. Πρόσφατα μεταξύ άλλων, το τμήμα Μαγειρικής Τέχνης υποστήριξε με μεγάλη επιτυχία δύο μεγάλης κλίμακας εκδηλώσεις  του Δήμου Λαρισαίων, την Τσικνοπέμπτης και της Καθαρής Δευτέρας όπου εξυπηρετήσαμε 6.000 συμπολίτες μας και επισκέπτες.

Επιτρέψτε μου με την επιστολή αυτή να εκφράσουμε την εκτίμησή μας και τις θερμές μας ευχαριστίες στην Διοίκηση του ΟΑΕΔ και μέσω υμών στην Περιφερειακή Διεύθυνση ΟΑΕΔ Θεσσαλίας, την Διεύθυνση της ΕΠΑΣ Μαθητείας Λάρισας και ιδιαίτερα τον υποδιευθυντή κ. Δημήτρη Γουργιώτη, τους ωρομίσθιους εκπαιδευτικούς σεφ Δημήτρη Κατέβα, Βασίλη Παναγούλη, Πόπη Τσιουβαλά, Σοφία Κατσανίδου και βέβαια στους μαθητές και μαθήτριες του τμήματος για την πρόθυμη συμμετοχή τους.
Επιδίωξή μας είναι η συνεργασία με τους φορείς της πόλης και η συμμετοχή  τους  σε μια σειρά πρωτοβουλιών και δράσεων του Δήμου μας.

Με εκτίμηση



Απόστολος Καλογιάννης
Δήμαρχος Λαρισαίων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου