Πέμπτη, 5 Ιανουαρίου 2017

Οσονούπω τα αποτελέσματα για την πρόσληψη 4.000 ανέργων στην Υγεία

Οι αρμόδιες υπηρεσίες του Οργανισμού επανελέγχουν τη λίστα με τους επιτυχόντες και εάν προλάβουν θα αναρτήσουν τους προσωρινούς πίνακες, ακόμα και σήμερα.

Σε διαφορετική περίπτωση, η ανάρτηση θα γίνει την ερχόμενη Δευτέρα. Ακολουθεί η διαδικασία υποβολής ενστάσεων και η εξέτασή τους, από αρμόδια επιτροπή, για να αναρτηθούν στη συνέχεια οι οριστικοί πίνακες. Επισημαίνεται ότι Φορείς υποδοχείς του προγράμματος είναι τα Γενικά Νοσοκομεία, τα Πανεπιστημιακά Γενικά Νοσοκομεία, οι Διοικήσεις Υγειονομικών Περιφερειών και οι Κεντρικές τους Υπηρεσίες, τα Κέντρα Υγείας, τα ΠΕΔΥ – μονάδες υγείας και τα ΠΕΔΥ – ΠΙ ή ΠΕΔΥ – ΠΠΙ, το υπουργείο Υγείας για την Κεντρική Υπηρεσία του. Επίσης, φορείς υποδοχείς είναι ο ΕΟΠΥΥ, ο ΟΚΑΝΑ, το ΚΕΘΕΑ, ο ΕΟΦ, το ΕΚΕΑ και το ΕΚΑΒ. 
Οι συγκεκριμένοι φορείς υποδοχείς θα απασχολήσουν τους μακροχρόνια ανέργους που θα επιλεχθούν μέσω της διαδικασίας μοριοδότησης που έχει θεσπίσει ο ΟΑΕΔ. Η συνολική διάρκεια απασχόλησης των ωφελούμενων θα είναι 12 μήνες. Οι ακαθάριστες μηνιαίες αποδοχές των ωφελούμενων είναι: - Για την κατηγορία ΠΕ έως 1.087 ευρώ - Για την κατηγορία ΤΕ έως 1.032 ευρώ. - Για την κατηγορία ΔΕ έως 853 ευρώ. - Για την κατηγορία ΥΕ έως 755 ευρώ. Υπενθυμίζεται ότι το Πρόγραμμα αποσκοπεί: •    Στη βελτίωση της οικονομικής κατάστασης των μακροχρόνια ανέργων. •    Στην αποτελεσματική στήριξη των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων. •    Στην κάλυψη κοινωνικών αναγκών. •    Στην αναβάθμιση των παρεχόμενων προς τους πολίτες υπηρεσιών των φορέων Υγείας. •    Στην βελτίωση των υποδομών των δημόσιων νοσοκομείων και τους εποπτευόμενους φορείς του Υπουργείου Υγείας. •    Στην αναβάθμιση των προσόντων των μακροχρόνια ανέργων. •    Στη σύζευξη των παραγωγικών ικανοτήτων των μακροχρόνια ανέργων με την κάλυψη κοινωνικών αναγκών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου