oaednews

Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2016

Συνάδελφοι Ήρωες...

   Μέχρι και την ημέρα συνταξιοδότησής τους δουλεύουν συνάδελφοι σε υπηρεσίες αιχμής, παραιτούμενοι από το δικαίωμα χρήσης της κανονικής τους άδειας! Η είδηση μας ήρθε από τη συνάδελφο-προισταμένη του ΚΠΑ2 Ζακύνθου κ. Δρογγίτη Διονυσία, η οποία επιθυμεί να εκφράσει δημοσίως το ευχαριστώ εκ μέρους της Υπηρεσίας. Ακολουθεί το κείμενο της συναδέλφου:
"ΑΠΟ ΤΟ ΚΠΑ2 ΖΑΚΥΝΘΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥΜΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΟΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΜΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΠΟΥ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΤΗΝ 31/12/2016 ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΚΑΝΟΝΙΚΗΣ ΤΟΥ ΑΔΕΙΑΣ ΑΛΛΑ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΜΑΣ. Η ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΗ ΤΟΥ ΚΠΑ2 ΖΑΚΥΝΘΟΥ ΔΡΟΓΓΙΤΗ ΔΙΟΝΥΣΙΑ."


Να προσθέσουμε ότι τέτοιες περιπτώσεις σαν του συνάδελφου Βασίλη Οικονόμου υπάρχουν πολλές και χρειάζονται τη δημόσια ευχαριστία και επιβράβευση όλων μας. Επίσης, να προσθέσουμε ότι όλοι μας πρέπει να αγωνιστούμε για καλλίτερες συνθήκες εργασίας!



5 σχόλια:

  1. Υπηρχε και ενας αλλος που ξημεροβραδυαζονταν στην υπηρεσια. Υποδειγμα υπαλληλου αλλα κατι δεν πηγε καλα... Περα απο τα αστεια και την πλακα. Συγχαρητηρια στον υπαλληλο καθως ειναι εξαιρετος και του αξιζουν χιλιαδες μπραβο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ας δούμε ένα παράδειγμα από την καθημερινότητα. Όταν χαλάσει το αυτοκίνητο άξιος επαίνου δεν είναι ο οδηγός που με κόπο και προσωπικό κόστος το σπρώχνει στον προορισμό του αλλά ο οδηγός που επισκευάζει την βλάβη ώστε το αυτοκίνητο να πάει άκοπα στον προορισμό του. Έτσι και εδώ δεν νομίζω να έχει νόημα να επαινούμε την συντήρηση ενός δυσλειτουργικού συστήματος που απαιτεί την αυτοθυσία των υπαλλήλων για να σταθει αλλά να αναζητήσουμε το πως θα έχουμε έναν ΟΑΕδ που θα εκτελεί τον σκοπό του χωρίς να απαιτείται η υπερπροσπάθεια από την δική μας μεριά (με πολλές φορές αμφίβολης ποιότητας αποτελέσματα). Ας επαινέσουμε όταν θα μπορέσουμε να προσφέρουμε στους πολίτες έχοντας ποιοτικό χρόνο να αφιερώσουμε στον κάθε ένα και όχι για το ότι κρατάμε όρθιο έναν οργανισμό με παλαιολιθικές αντιλήψεις με ένα άθλιο πληροφοριακό σύστημα και ακόμα πιο άθλιες διαδικασίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και αυτός ο αγώνας (που επιβάλλεται όλοι να κάνουμε) μας τυφλώνει να δούμε την προσφορά της συναδέλφου και να την επιβραβεύσουμε?
      Συγχαρητήρια στην συνάδελφο, μας κάνει όλους υπερήφανους!

      Διαγραφή
  3. Ο κόπος και ο μόχθος των υπαλλήλων είναι πάντα άξιος σεβασμού και επαίνου.Αυτή είναι η καθημερινότητά μας συνάδελφε.Τα υπόλοιπα θα τα βρούμε στην πορεία ,αφού προσπαθήσουμε πρώτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή