oaednews

Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2016

Στάση εργασίας στον ΟΑΕΔ

neakriti.gr
Ημερομηνία δημοσίευσης: 
Τελευταία ενημέρωση: 
Στάση εργασίας σήμερα των  υπαλλήλων στον ΟΑΕΔ , 11.30 το πρωί έως το τέλος του ωραρίου, διαμαρτυρόμενοι για τις ελλείψεις σε προσωπικό που έχουν ως αποτέλεσμα παράλληλα με τα προβλήματα σε υλικοτεχνική υποδομή την ταλαιπωρία των συναλλασσόμενων με την υπηρεσία.
Μέγα θέμα και η πτώση του ηλεκτρονικού συστήματος που ελλοχεύει τον κίνδυνο μη πληρωμής των επιδομάτων ανεργίας και του δώρου Χριστουγέννων.
Τη Διοίκηση του Οργανισμού βλέπει απέναντι στο πρόβλημα που έχει προκύψει ο πρόεδρος της Ένωσης Εργαζομένων Κρήτης Κώστας Μπέζος μιλώντας στο Ράδιο 9,84.
Επισημαίνει ότι οι συνάδελφοί του έρχονται αντιμέτωποι με εξοργισμένους πολίτες σε καθημερινή βάση, πολίτες που πιστεύουν ότι οι ίδιοι είναι εκείνοι που κωλυσιεργούν και ζητά υπομονή και σεβασμό κι από τις δύο πλευρές. Παράλληλα εκφράζει την ελπίδα σύντομα ν' αποκατασταθεί το πρόβλημα προκειμένου να πληρωθούν οι δικαιούχοι.

''Την ευθύνη φέρει η κεντρική διοίκηση του οργανισμού. Δεν μπορεί να παίζει με την αξιοπρέπεια τόσων ανθρώπων'' επισημαίνει ο πρόεδρος του ΕΚΗ Στέλιος Βοργιάς μιλώντας στο Ράδιο 9,84.

Κοινοποιήστε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου