oaednews

Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2016

ΠΕΥ ΟΑΕΔ: 24ωρη απεργία

Συνάδελφοι,

       Η ΠΕΥ ΟΑΕΔ συμμετέχει στην 24ωρη πανεργατική απεργία που προκήρυξαν οι Α.Δ.Ε.Δ.Υ.-Γ.Σ.Ε.Ε. για την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου.
     Απεργούμε απαιτώντας αξιόπιστα  Πληροφοριακά Συστήματα τα οποία θα ενδυναμώνουν και δε θα εκθέτουν τον Οργανισμό, ενώ παράλληλα θα ενισχύουν το έργο των εργαζομένων. Αξιώνουμε την απαγκίστρωση του Οργανισμού από τους ιδιώτες.

     Απεργούμε διαμαρτυρόμενοι για τη μη λύση χρονιζόντων προβλημάτων που συνδέονται με τις απαράδεκτες συνθήκες υγιεινής και την έλλειψη ασφάλειας σε πολλές υπηρεσίες του Οργανισμού.
     Απεργούμε διεκδικώντας ουσιαστική στήριξη των ανέργων μέσω της απόδοσης των φόρων που παρακρατούνται αλλά δεν αποδίδονται για την ανάπτυξη ενός κεντρικού σχεδιασμού που θα τους ανακουφίσει. Απαιτούμε την αξιοποίηση όλων των εισφορών εργαζομένων και εργοδοτών για τους σκοπούς που παρακρατούνται (ανεργία, στέγαση, κοινωνική προστασία, ΒΝΣ, κοινωνικός τουρισμός κλπ).
    Απεργούμε  ενάντια στις συνεχιζόμενες πολιτικές λιτότητας, φτώχειας και εξαθλίωσης και τη διαρκή υποβάθμιση των εργασιακών δικαιωμάτων.
    Απεργούμε γιατί διεκδικούμε την αποδέσμευση της πατρίδας μας από τα εθνοκτόνα μνημόνια και την κατάργηση των ψηφισμένων αντεργατικών νόμων.

Προσυγκέντρωση στο ΚΠΑ Αθήνας στις 10π.μ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου