oaednews

Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2016

Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών από το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου

Σας ενημερώνουμε ότι το Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Διεθνών Σχέσεων (ΠΕΔιΣ) του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου επαναπροκηρύσσει περιορισμένο αριθμό θέσεων μεταπτυχιακών φοιτητών για τα Προγράμματα Μεταπτυχιακών Σπουδών του για το ακαδημαϊκό έτος 2016-2017.

Τα ΠΜΣ είναι:

  1. «Διακυβέρνηση και Δημόσιες Πολιτικές» (σε συνεργασία με το Rutgers University in Newark - School of Public Affairs and Administration)
Κατευθύνσεις:  α. Διακυβέρνησηβ. Δημόσιες Πολιτικές


  1. «Παγκόσμια Πολιτική Οικονομία»
(Κοινό ΠΜΣ με το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου Κύπρου) (σε συνεργασία με το American University in the Emirates (AUE) και το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών (ΕΒΕΑ))
Κατευθύνσεις:  α. Διεθνής Επιχειρηματικότηταβ. Διεθνής Ασφάλειαγ. Διεθνής Ανάπτυξη

  1. «Μεσογειακές Σπουδές» (στην Αγγλική γλώσσα)
(Σε συνεργασία με τα Πανεπιστήμια της Μπολόνια (Ιταλία), Inalco (Γαλλία), Yaşar (Τουρκία), Νεάπολις Πάφου (Κύπρος),  και το Olympia Summer Academy (Ελλάδα).)

  1. «Παγκόσμιες Προκλήσεις και Συστήματα Αναλύσεων» [Global Risks (Uncertainties), Politics and Analytics]

Επιλογή φοιτητών
Η επιλογή των φοιτητών γίνεται με αξιολόγηση του φακέλου υποψηφιότητας (βαθμός πτυχίου, βαθμολογία σε προπτυχιακά μαθήματα σχετικά με το κάθε Π.Μ.Σ, τυχόν ερευνητική δραστηριότητα) και συνέντευξη.

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Έως 26 Σεπτεμβρίου 2016

Λεπτομέρειες οργάνωσης και λειτουργίας των ΠΜΣ είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα του Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Διεθνών Σχέσεων του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου (http://pedis.uop.gr).

Πληροφορίες: Γραμματεία ΠΜΣ (Αριστοτέλους 1 & Λ.Αθηνών, 20132, Κόρινθος, τηλ. 27410 40040, 40045, 40058, e‐mail:pedis@uop.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου