oaednews

Τετάρτη 8 Ιουνίου 2016

Χρυσός Σκούφος’ σε σπουδαστή ΙΕΚ του ΟΑΕΔ Ξάνθης

Με «Χρυσό Σκούφο» βραβεύτηκε σπουδαστής ΙΕΚ του ΟΑΕΔ Ξάνθης σε Πανελλήνιο Διαγωνισμό Επαγγελματικής Κατάρτισης.
Ο διαγωνισμός είχε τίτλο «Φαντασία Γεύσεων με Σερραϊκό Άρωμα» και διοργανώθηκε με τη συνεργασία του Επιμελητηρίου Σερρών και του ΙΕΚ Δημοσίου Σερρών.Πρόκειται για έναν πρωτότυπο Διαγωνισμό Μαγειρικής και Γαστρονομίας με σκοπό την ανάδειξη των τοπικών προϊόντων, να δημιουργήσει εμπειρίες και να δώσει ευκαιρίες στους αυριανούς επαγγελματίες Σεφ. 

99 διαφορετικά πιάτα διαγωνίστηκαν , από σπουδαστές που φοιτούν σε ΙΕΚ όχι μόνο της Β.Ελλάδας αλλά και της Θεσσαλίας, της Στερεάς Ελλάδας και της Πελοποννήσου.
Συνολικά δόθηκαν 11 «Χρυσοί Σκούφοι». Στην κατηγορία «παραδοσιακή συνταγή νηστίσιμη» την διάκριση κατέκτησε ο Αθανάσιος Αθανασίου, σπουδαστής Β’ εξαμήνου του Ι.Ε.Κ. ΟΑΕΔ Ξάνθης, στην ειδικότητα «Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης – Αρχιμάγειρας».Η Διοίκηση του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού, συνεχάρη θερμά τον καταρτιζόμενο του ΙΕΚ ΟΑΕΔ Ξάνθης Αθανάσιο Αθανασίου, την Διεύθυνση του Σχολείου και τους εκπαιδευτικούς που συνέβαλαν στην προσπάθεια αυτή.Δεσμεύτηκε επίσης ότι θα ενισχύσει με κάθε δυνατό τρόπο αντίστοιχες πρωτοβουλίες και ενέργειες μαθητών, καταρτιζομένων και εκπαιδευτικών, των εκπαιδευτικών δομών του ΟΑΕΔ.
Ο Αθανάσιος Αθανασίου ήταν ο μοναδικός που διαγωνίστηκε από την Ξάνθη δίνοντας έτσι 100% επιτυχία στο ΙΕΚ Ξάνθης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου