oaednews

Τετάρτη 25 Μαΐου 2016

Εκδρομή ΠΕΥ ΟΑΕΔ- Τριήμερο Αγίου Πνεύματος- Παράταση στις αιτήσεις συμμετοχής έως 29/5

Η ΠΕΥ ΟΑΕΔ σας ενημερώνει για την πραγματοποίηση εκδρομής στον Ψαθόπυργο Πάτρας το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος. Ακολουθεί η ανακοίνωση της ΠΕΥ ΟΑΕΔ, το αναλυτικό πρόγραμμα και η φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος.










ΦΟΡΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ
ΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ ΑΠΟΣΤΕΛΛΟΥΝ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΤΑ E MAIL ΠΟΥ ΑΝΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ  ΕΩΣ 25/5/2016                             
αριθμος ενηλικων
αριθμος παιδιων
ηλικιες παιδιων
ονοματα ενηλικων
ονοματα παιδιων
   τηλ επικοινωνίας ενδιαφερόμενου:




4 σχόλια:

  1. πολυ καλη τιμη για διαμονη ημιδιατροφη και μεταφορα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε σεις πλάκα μού κάνετε; Θα με βάλετε να σκοτωθώ με την κυρα-Ζωή, που λέει και ο Γιάννης ο Ραγκούσης- για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος; Της υποσχέθηκα να την πάω στο «γυναικοχώρι» και 'σεις μου κανονίζετε εκδρομούλα στα μέρη της πεθεράς της, καθώς η μανούλα μου είναι από το όμορφο Αίγιο. Λοιπόν, πέρα από το καλαμπουράκι της εισαγωγής, θα ήθελα να συγχαρώ αυτούς που πρότειναν αυτή την εκδρομή. Είναι μια υπέροχη βόλτα στον καταπληκτικό και γεμάτο ομορφιές Χελμό. Τι να εκθειάσει κανείς, συνάδελφοι, τη γραφικότατη Ζαρούχλα, με τα γαστριμαγικά της ταβερνάκια, τη φυσική ομορφιά της λίμνης Τσιβλού, τα πανέμορφα και ιστορικά Καλάβρυτα, τα Τρίκαλα Κορινθίας, του τόπου που γεννήθηκε ο Άγιος Γεράσιμος της Κεφαλλονιάς, τις ιστορικές Μονές της Αγίας Λαύρας και του Μεγάλου Σπηλαίου, αλήθεια χρειάζονται πολλές σελίδες για να περιγράψει κανείς όλη αυτή τη γεωγραφική πολυχρωμία. Όσο για τον γραφικότατο Ψαθόπυργο και το ξενοδοχείο που επιλέξατε, είναι ό,τι το καλύτερο - σταθερή αξία για το όμορφο ψαροχώρι.
    Λοιπόν, αν με αφήσει η κυρα-Ζωή, θα είμαι και εγώ εκεί. Αν πέσει παντόφλα... απλώς θα σας ζηλεύω. Καλή διαμονή.
    ΜΠΑΜΠΗΣ ΚΑΤΣΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έπειτα από συνεννόηση του σωματείου με το τουριστικό γραφείο- λαμβάνοντας υπόψη την επιθυμία συναδέλφων για παράταση του διαστήματος εκδήλωσης ενδιαφέροντος- η δυνατότητα υποβολής συμμετοχής για την εκδρομή το τριήμερο του Αγ. Πνεύματος παρατείνεται έως την Κυριακή 29/5/2016. Οι προκαταβολές θα κατατεθούν, εφόσον πραγματοποιηθεί η εκδρομή, την επόμενη εβδομαδα σε λογαριασμό που θα ανακοινώθει από το σωματείο

    ΑπάντησηΔιαγραφή