oaednews

Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2016

Η σχολή κομμωτικής του ΟΑΕΔ Πύργου συμμετέχει σε Πανελλήνιο Καλλιτεχνικό Διαγωνισμό

Η Σχολή κομμωτικής του ΟΑΕΔ Πύργου θα συμμετέχει στην 2η Επαγγελματική Έκθεση Κομμωτηρίου που θα πραγματοποιηθεί το διήμερο 27-29 Φεβρουαρίου στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στην Αθήνα.
Η πρόσκληση για τη συμμετοχή των μαθητών της α’ τάξης ΕΠΑΣ και Β’ τάξης ΣΕΚ έγινε από τον πρόεδρο των Ηλείων Κομμωτών και μέλους της Ομοσπονδίας Κομμωτών Ελλάδας κ. Γιάννη Διονυσόπουλου και της καλλιτεχνικής ομάδας του, που αποτελείται από τη Νάνσυ Μπαλάσκα, Θεώνη Λιβέρη και Γιάννη Γαβριλόπουλο.

Η Σχολή Κομμωτικής ΟΑΕΔ Πύργου θα λάβει μέρος στον Πανελλήνιο Καλλιτεχνικό Διαγωνισμό, τη Δευτέρα στις 29/2 όπου οι μαθητές του θα παρουσιάσουν Καλλιτεχνικά και Βραδινά Χτενίσματα.
Η συντονίστρια και προϊσταμένη του τμήματος Κομμωτικής Τέχνης του ΟΑΕΔ Πύργου κ. Διονυσία Κατσικονούρη, εξέφρασε την χαρά της για τη στήριξη που παρείχαν επαγγελματίες της πόλης στην προσπάθεια τους αυτή, αποδεικνύοντας όπως είπε, την αγάπη τους για τα παιδιά της σχολής. «Για την προσπάθεια αυτή ανταποκρίθηκαν η κ. Γιώτα Ασημακοπούλου (Γάμος –Βάφτιση) η οποία μας προσέφερε το νυφικό για το νυφικό μας χτένισμα ενώ για τη μεταφορά των μαθητών προσφέρθηκαν το PROMOTION TRAVEL- Τσαγδής Γιώργος,  οι Επιχειρηματίες Μπαντούνας Γ. (κατεψυγμένα –νωπά προϊόντα), Τοπιντζης Ι. (κατεψυγμένα- νωπά προϊόντα) και ο Παιδίατρος Λιατσής Σπύρος.  Τους ευχαριστούμε θερμά όλους όσους μας αγκάλιασαν και συμμετέχουν ενεργά με τον δικό τους ξεχωριστό τρόπο ο καθένας, σε αυτή μας την προσπάθεια. Με την πράξη τους αυτή αποδεικνύουν την Αγάπη τους για τα Παιδιά της Σχολής μας και ότι σε εποχές δύσκολες που διανύουμε μπορεί να υπάρξει προσφορά στο συνάνθρωπό μας. Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω τις συναδέλφους μου Δημάκου Ρούλα, την αισθητικό του σχολείου μας Παναγιωτακοπούλου Ευγενία και τις συναδέλφους Προβατά Βασιλική και Αλεξοπούλου Ελένη για την πολύτιμη βοήθειά τους στο εν λόγω εγχείρημα». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου