oaednews

Πέμπτη 25 Ιουνίου 2015

Παρουσίαση του βιβλίου του συναδέλφου Νίκου Γύφτουλα "Ο Κήπος της Γης Θνητής"


Αύριο Παρασκευή 26 Ιουνίου και ώρα 8:30μμ θα γίνει η παρουσίαση του βιβλίου του συναδέλφου Νίκου Γύφτουλα    " Ο Κήπος της Γης Θνητής" 
Η Παρουσίαση θα γίνει στο βιβλιοπωλείο Λεμόνι στο Θησείο, σε μια υπέροχη λογοτεχνική βραδιά.




9 σχόλια:

  1. ΤΟ ΑΤΑΛΑΝΤΕΥΤΟ ΠΕΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ, Η ΚΡΥΦΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΤΡΙΣΔΙΑΣΤΑΤΗΣ ΣΤΙΓΜΗΣ, ΤΟ ΑΠΕΡΙΤΤΟ ΚΟΙΤΑΓΜΑ ΤΟΥ ΝΥΧΤΕΡΙΝΟΥ ΦΕΓΓΑΡΙΟΥ. ΑΔΟΛΟΙ ΟΡΑΜΑΤΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ, ΣΚΥΘΡΩΠΟΙ ΠΕΡΙΠΑΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗΣ, ΕΡΜΑΙΑ ΤΟΥ ΚΑΤΩ ΚΟΣΜΟΥ ΜΗ ΤΑΡΑΖΕΤΕ ΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συνάδελφοι! Ας Κάνουμε την Αυριανή Βραδιά, Βραδιά Πολιτισμού και Συνύπαρξης! Είμαστε Όλοι Καλεσμένοι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ένα αέναο φτερούγισμα στην λησμονιά της λήθης, ένα ατέρμονο φιλί στο μέτωπο του τσακισμένου στα βράχια νεανικού έρωτα. Το χάσιμο της αγνότητας της ερωτοχτυπημενης Ιουλιέτας που επιδεικνυει την γύμνια της καθημερινά σε ένα πλακόστρωτο καλντερίμι. Ο Τάνταλος σταμάτησε να βασανίζεται. ο προμηθέας θωράκισε τα σπλάχνα του. Τα δάκρυα στέρεψαν στα μάτια της γοργόνας. Επιτέλους φως!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΔΟΛΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΤΕΣ ΤΗΣ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΣΗΣ, ΖΩΕΡΑ ΚΟΥΡΝΙΑΣΜΑΤΑ ΜΕΝΕΞΕΔΕΝΙΑΣ ΛΕΙΨΗΣ ΣΤΙΓΜΗΣ, ΚΒΑΝΤΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΧΩΡΟΧΡΟΝΟΥ. ΕΡΧΕΣΤΕ ΚΑΙ ΣΚΥΒΕΤΕ Σ ΑΠΑΝΩ ΜΟΥ, ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΚΟΙΛΗΣ ΓΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΜΕΙΣ, με πολύ ενδιαφέρον θα παραβρεθούμε σήμερα στη παρουσίαση σου στο Λεμόνι.Καλή επιτυχία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΑΛΕΣ KAI ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΗΜΕΡΑ . ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΣΟΥ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΠΟΛΥ. ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΕΤΣΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ευχαριστώ τους καλούς συναδέλφους και πραγματικούς φίλους που παρευρέθησαν την Παρασκευή στον ιδιαίτερο όσο και ζεστό χώρο του βιβλιοπωλείου "Λεμόνι", σε μια βραδιά αισθητικής, σεμνότητας, πολιτισμού και νοημάτων.
    Μου δίνετε κουράγιο να συνεχίσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ήταν μια υπέροχη βραδιά, για ένα υπέροχο βιβλίο... Συγχαρητήρια Νίκο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ένθερμος, Ενθουσιώδης, Συμπαραστάτης Ανιδιοτελής... Μια Ρακή στην Υγειά σου!

      Διαγραφή