oaednews

Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2015

Έλεγχοι ΝΕΕ άξονα 7, εξαιρετικώς επείγον

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ  ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ Ο.Α.Ε.Δ.

Εθνικής Αντίστασης 8 – 17456 Άλιμος 
Τηλ. 2109924316-2109989647
FAX2109924316
Ιστοσελίδα: www.oyoaed.gr
Αρ. Πρωτ. 206 / 28 -12 – 2015
Προς τις Ενώσεις Μέλη μας
Προς Όλες τις Υπηρεσίες
         
          Θέμα: «Έλεγχοι ΝΕΕ άξονα 7, εξαιρετικώς επείγον»
         
Η Ομοσπονδία Υπαλλήλων ΟΑΕΔ υιοθετεί πλήρως την ανακοίνωση της Ένωσης Υπαλλήλων ΟΑΕΔ Κεντρικής Ελλάδας (Αρ. Πρωτ. 44/28-12-2015) και με δεδομένο ότι η «προσπάθεια» της Διοίκησης  να δώσει λύση, με «σπασμένο τηλέφωνο», χωρίς την ανάληψη ευθύνης και με ξεκάθαρες έγγραφες οδηγίες απέβη άκαρπη, καλεί τη διοίκηση του Οργανισμού:
          Να ξεκαθαρίσει εγγράφως τις νέες οδηγίες (αναλαμβάνοντας πλήρως και όχι μετακυλίοντας την ευθύνη).



Σε διαφορετική περίπτωση  καλούμε  τους συναδέλφους να μην υπερβούν για άλλη μια φορά τα όρια των αντοχών τους στην προσπάθεια να εφαρμόσουν ανεφάρμοστες οδηγίες.


Ως Ομοσπονδία, δηλώνουμε ότι θα υπερασπιστούμε την κοινή λογική και τα στοιχειώδη εναπομείναντα  δικαιώματα των εργαζομένων μας, αλλά και των συναλλασσόμενων πολιτών ΝΕΕ, που τις μέρες των εορτών, μοναδικές μέρες ίσως που προσδοκούν να δουλέψουν, θα έχουν την πίεση της ολοκλήρωσης του φακέλου τους.

11 σχόλια:

  1. O ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΚΠΑ2 ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ????? ΛΕΝΕ ΟΙ ΟΔΗΓΙΕΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΓΓΡΑΦΩΣ??? ΥΨΗΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΑΕΔ!!! ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗ ΤΑΚΤΙΚΗ Η << ΠΡΟΦΟΡΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ >> ΜΕ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΟΛΩΝ ΠΛΗΝ ΤΩΝ << ΠΡΟΦΟΡΙΚΩΝ ΕΝΤΟΛΩΝ >>
    ΑΚΑΛΥΠΤΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΦΑΣΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τσάμπα φωνάζετε το μαγαζί ειναι κλειστο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΑΔΕΙΑ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ. ΠΟΤΕ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΕΓΚΡΙΣΕΙΣ???? ΕΠΙΣΗΣ ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΑΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΛΟΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΕΜΠΑΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ,ΠΑΡΑΜΟΝΕΣ ΕΟΡΤΩΝ, ΑΝΑΘΕΤΩΝΤΑΣ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΣΕ ΝΕΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΙ ΚΑΝ ΣΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ. ΑΚΟΜΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΜΕΛΕΤΗΣΟΥΝ!!!!! ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΤΟ ΕΜΠΕΔΩΣΟΥΝ!!!!!ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΓΡΑΠΤΑ. ΤΑ ΠΡΟΦΟΡΙΚΑ ΑΣΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "Προσωπικές εμπάθειες" κσι "στοχευμένες ενέργειες" απο Προϊστάμενους (που έγιναν Προϊστάμενοι με "αδιάβλητες" διαδικασίες, όπως όλοι .... γνωρίζουμε)???
      Α-πο-κλεί-ε-ται!
      Δεν μπορεί να συμβαίνουν στο Ελλάντα (και ειδικότερα στον ΟΑΕΔ), τέτοια πράγματα ....!

      Διαγραφή
  5. ΤΕΛΙΚΑ Ο ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΣ ΘΑ ΤΑ ΕΚΡΙΝΕΙ ΟΛΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΠΑ??? ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ??? ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΣΜΟΣ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ
    ΑΦΟΥ ΜΑΣ ΕΒΓΑΛΑΝ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ
    ΜΑΣ ΑΝΑΚΑΛΕΣΑΝ ΤΙΣ ΑΔΕΙΕΣ
    ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΨΥΧΩΤΙΚΟΥΣ ΜΕ ΗΡΕΜΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΥΣ ΤΩΝ ΝΕΕ ΜΕΧΡΙ 31-12-201 ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΕΓΓΡΑΦΟ ΜΕΣΩ ΟΠΣ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ (ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΥ) ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ή ΑΠΟΡΡΙΨΗ ΤΩΝ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΤΩΝ ΝΕΕ
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΗ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΤΡΕΛΟΥΣ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΥΣ ΜΕΡΕΣ ΓΙΟΡΤΙΝΕΣ ΠΟΥ ΟΙ ΝΕΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΙΛΕΞΙΜΕΣ ΔΑΠΑΝΕΣ ?
    ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ (ΛΕΩ ΕΓΩ ΤΩΡΑ)
    ΓΙΑ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ....ΜΠΑΧΑΛΟ
    ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ 5-6 ΗΜΕΡΕΣ ΣΤΟΝ ΟΑΕΔ ?
    ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ?
    ΑΛΛΑ ΤΙ ΛΕΩ......
    ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ (ΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ) ΕΙΝΑΙ ...ΚΛΕΙΣΤΟ
    ΜΗΝ ΕΝΟΧΛΕΙΤΕ .....ΜΕΧΡΙ ΝΕΩΤΕΡΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αυτό ονομάζεται μπάχαλο, πως αλλιώς?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Έχει καταντήσει κουραστική αυτή η κατάσταση(η χαώδης απόσταση της Διοίκησης με την πραγματικότητα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ειμαι εκπαιδευτικος και με καλεσαν στις 28/10 να παρω ελεγχους και αφου τους κανω να τους παραδωσω 30/12. Αναστάτωσαν οχι μονο εμενα αλλα και την οικογενεια μου,αλλα ειχαμε κανονισει για τις ημερες των διακοπων!Μας ενημρωσαν γρήγορα και μας εστειλαν για ελεγχους.Τραβήξαμε τα πανδηνα ,ΝΕΕ να λενε τι πραγματα ειναι αυτα μερες που θελουμε να δουλεψουμε ,λογιστες σε πανικο και εμεις να προσπαθουμε.,ποιος νους το σκεφτηκε ολο αυτο!να σημειωσω δε οτι τους ελεγχους του Δεκεμβριου τους ειχαμε κανει κανονικα και τους ειχαμε παραδωσει .Αυτο ηταν η τιμωρια μας;δια πληρωμη δεν το συζηταμε ,ουτε βεβαια και για την ψυχολογικη πιεση που μας ασκηθηκε λεγοντας μας οτιεχουμε σαν ελεκτες ατην αποκλειστικη ευθυνη για την πραγματοποιηση ειδικα αυτων των ελεγχων που μονο οσοι εκαναν μπορουν να καταλαβουν.ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή