oaednews

Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2015

Συνάντηση Β. Βαγιωνάκη με Διοικήτρια ΟΑΕΔ κ. Μ.Καραμεσίνη

Η  Βουλευτής Χανίων κα Βαγιωνάκη συνάντησε τη νέα διοικήτρια του ΟΑΕΔ, Μαρία Καραμεσίνη, θέλοντας να της επισημάνει τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Σχολή του ΟΑΕΔ Χανίων – Κ.Ε.Κ. – ΕΠΑ.Σ. Μαθητείας Ταυρωνίτη. Συγκεκριμένα, μετέφερε το πρόβλημα της δωρεάν μετακίνησης των σπουδαστών εντός του νομού.
Η βουλευτής Χανίων πρότεινε στη Διοικήτρια του ΟΑΕΔ να αναζητήσει λύσεις είτε μέσω της αγοράς οχήματος, το οποίο θα μπορούσε να αποτελέσει στρατηγική επένδυση για τη σχολή, είτε μέσω νομοθετικής ρύθμισης αντίστοιχης με αυτήν των σχολών που υπάγονται στο Υπουργείο Παιδείας.

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στα πολλά κτιριακά προβλήματα, τα οποία υπάρχουν και τα οποία εντοπίστηκαν και κατά την επίσκεψή των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, Βαγιωνάκη και Μπαλωμενάκη, στο κτίριο, σε πρόσφατη επαφή με τον Διευθυντή της Σχολής.
Τέλος, ιδιαίτερη αναφορά πραγματοποίησε σε μια σειρά από σημαντικά προβλήματα, που, μεταξύ άλλων, αφορούν και την καθημερινότητά δεκάδων οικογενειών που διαμένουν στις εργατικές κατοικίες στο Κόκκινο Μετόχι.
Η κα Καραμεσίνη, η οποία φάνηκε να γνωρίζει τα προβλήματα, δεσμεύτηκε για τη σταδιακή αντιμετώπιση τους, ενώ ζήτησε και τη συμβολή της κα Βαγιωνάκη προς αυτήν την κατεύθυνση, μέσω της κοινοβουλευτικής οδού. Οι δύο πλευρές ανανέωσαν το ραντεβού τους για τις επόμενες εβδομάδες, αφού ιδιαίτερα το ζήτημα της μεταφοράς των μαθητών χρήζει άμεσης επίλυσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου