oaednews

Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2015

Κατρούγκαλος για ΟΑΕΔ

Συνάντηση με τον Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Γ. Κατρούγκαλο για το θέμα των απολύσεων υπαλλήλων από όλες τις υπηρεσίες του ΟΑΕΔ πανελλαδικά κατά το 2009, πραγματοποίησε κλιμάκιο βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, μεταξύ των οποίων και ο Βουλευτής Ιωαννίνων Γιάννης Στέφος.
Οι περισσότεροι από όσους απολύθηκαν (συγκεκριμένα 171), κατάφεραν να πετύχουν μέσω δικαστικών αποφάσεων την αναγνώρισή τους ως τακτικών υπαλλήλων αορίστου χρόνου, εφόσον αποδείχθηκε ότι κάλυπταν πάγιες και διαρκείς ανάγκες των υπηρεσιών του ΟΑΕΔ.

Παράλληλα, στη συνάντηση τονίστηκε πως το ζήτημα του ΟΑΕΔ είναι συνολικό καθώς λειτουργεί με δραματικά λίγους υπαλλήλους με αποτέλεσμα από τη μία την ταλαιπωρία των πολιτών και από την άλλη την υποβάθμισή του. Ο ΟΑΕΔ θα πρέπει να έχει και τις υποδομές, αλλά και το προσωπικό ώστε να διαχειρίζεται εξ’ ολοκλήρου τα ΕΣΠΑ που προορίζονται για τους ανέργους.
Δεδομένου ότι η ενίσχυση του ΟΑΕΔ αποτελεί στρατηγικής σημασίας στόχος, ο Υπουργός δεσμεύτηκε πως στα πλαίσια που το επιτρέπει ο προϋπολογισμός του κράτους, πρόκειται να προκηρυχτούν, άμεσα, προσλήψε

7 σχόλια:

  1. ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΤΕ ΑΞΙΟΛΟΓΟΥΣ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΤΕ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΝΑ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΤΑ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΚΙΝΗΤΡΑ ΣΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ - ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΟΙΟΤΙΚΟ 8ΩΡΟ ΠΟΥ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΤΕ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΥΣ ΜΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΥΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ 2015 ΜΕ ΤΟΣΟΥΣ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΥΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ-ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ-ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΑ- ΜΕ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟ 50% ΚΑΙ ΑΝΩ ΤΩΝ ΤΜΗΜΑΤΑΡΧΩΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΦΟΙΤΟΙ ( ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ) ΛΥΚΕΙΟΥ. Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΑΠΛΟ ΕΛΕΓΧΟ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΑΠΕΡΑΝΤΑ ΓΙΑΤΙ..............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΥΣ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΥΣ. ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΝΑΣ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΝΑ << ΕΜΠΝΕΕΙ >> ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΘΟΔΗΓΕΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ, ΝΑ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΔΙΑΡΚΗ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ. ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ας ξεκινησει η αλλαγη απο τους δεινοσαυρους διευθυντες τις διοικησης πρωτα !οι ιδιοι κ οι ιδιοι χρονια τωρα αγκαλια με την καρεκλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή