oaednews

Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2015

ΠΕΥ ΟΑΕΔ για το ΚΠΑ2 ΑΘΗΝΑΣ

Κυρία Διοικήτρια,

     Λαμβάνοντας υπόψη την κοινοποιηθείσα σε εμάς επιστολή των εργαζομένων στο ΚΠΑ2 Αθηνών, τα πραγματικά δεδομένα της οποίας γνωρίζουμε και συνυπογράφουμε, δηλώνουμε τη σοβαρή ανησυχία μας για την παγίωση μιας δύσκολης – στα όρια του ανεκτού και του επιτρεπτού - κατάστασης και αιτούμαστε τα εξής:

1.     Να σταλούν αμελλητί και κατά προτεραιότητα, με εντολή Διοίκησης, στην Υπηρεσία τα αρμόδια ελεγκτικά όργανα (γιατροί εργασίας, τεχνικοί ασφαλείας κλπ) και να μας γνωστοποιηθούν οι σχετικές εκθέσεις.

2.     Να  ενισχυθεί άμεσα με προσωπικό το ΚΠΑ2 Αθήνας.
3.     Να αναζητηθεί πάραυτα άλλο κτήριο για να στεγαστεί η συγκεκριμένη υπηρεσία, καθώς καθίσταται αυταπόδεικτο ότι το παρόν κτήριο - εκτός των άλλων - είναι   δυσλειτουργικό, δαιδαλώδες και αναποτελεσματικό, δημιουργώντας περισσότερα προβλήματα στους συναλλασσόμενους πολίτες και κυρίως στους εργαζόμενους.  

    Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων και αναμένουμε την άμεση την ανταπόκρισή σας.


2η επιστολή
Προς
Provision S.A.


     Επειδή στην Υπηρεσία μας - ΚΠΑ2 Αθήνας (Σταδίου και Μπενάκη) έχουν αναφερθεί και διαπιστωθεί πολλές παθογόνες καταστάσεις σε εργαζόμενους, οι οποίες είναι πιθανόν να οφείλονται στην κτηριακή υποδομή και δεδομένου ότι έχετε συμβληθεί με τον Οργανισμό να παρέχεται υπηρεσίες Ιατρών Εργασίας και Τεχνικών Ασφαλείας, σας παρακαλούμε να αποστείλετε άμεσα και κατά προτεραιότητα Ιατρό εργασίας και Τεχνικό Ασφαλείας για να ελέγξουν την όλη κατάσταση και να προβούν στην ανάλογη Έκθεση.

Σας παρακαλούμε, επίσης, να μας ενημερώσετε για την ημέρα και ώρα επίσκεψης των αρμόδιων Ιατρών Εργασίας και Τεχνικών Ασφαλείας.

4 σχόλια:

  1. Τα κλιματιστικά τοποθετημένα πάνω από τα κεφάλια των υπαλλήλων μπορείτε να μου πείτε ποιανού ιδέα ήταν ??..............!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Που να δείτε κ το ΚΠΑ2 Αχαρνών όπου σε ολο τον όροφο υπάρχει ένα κλιματιστικό χωρίς απόδοση Εκτός του ότι το κτιριο κατα το 1999 ειχε κριθεί ακατάλληλο κόκκινο δλδ κ μετά απο παρέμβαση του ιδιοκτήτη το έβγαλαν πράσινο! Παρα τις ενέργειες για αλλαγή κτιρίου δεν έχει γίνει τίποτα θεωρώντας το αξιόπιστο κ επαρκές! Άραγε όταν συμβεί οτιδήποτε θα αναλάβουν τις ευθύνες τους οι αρμόδιοι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΤΟ ΚΠΑ ΑΘΗΝΩΝ............ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ... ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΑΠΟ ΑΝΙΑΤΕΣ ....ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ

      Διαγραφή
  3. Ανωνυμε των 10.52 ολιγη ψυχραιμια.Ενα ειναι σιγουρο.Οι ανιατες ασθενιες δεν εχουν σχεση με το κτιριο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή