oaednews

Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2015

Τι ψήφισαν οι δημόσιοι υπάλληλοι στις εκλογές

Εξαιρετικά αποκαλυπτικά είναι τα στοιχεία που δόθηκαν στη δημοσιότητα από τα exit polls, όσον αφορά τα ποιοτικά στοιχεία των ερευνών.
Ανάμεσα σε αυτά ξεχωρίζει τι ψήφισαν οι μισθωτοί του δημοσίου τομέα.
Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, οι δημόσιοι υπάλληλοι ψήφισαν:

ΣΥΡΙΖΑ 37,1%, ΝΔ 28,2%, Χρυσή Αυγή 3,8%, Δημοκρατική Συμπαράταξη 4,3%, ΚΚΕ 6,3%, Το Ποτάμι 3,4%, Ανεξάρτητοι Ελληνες 4,5%, Ένωση Κεντρώων 4,1% και Λαϊκή Ενότητα 3,5%.
Όπως προκύπτει από τα παραπάνω στοιχεία, οι δημόσιοι υπάλληλοι στράφηκαν κατά κύριο λόγο προς τα… αριστερά. Δεν είναι τυχαίο ότι τόσο ο ΣΥΡΙΖΑ, όσο και το ΚΚΕ και η Λαϊκή Ενότητα κατέγραψαν υψηλότερα ποσοστά στους Δ.Υ. από ό,τι στο σύνολο των ψηφοφόρων.
Αντιθέτως, μεγάλοι χαμένοι είναι η Χρυσή Αυγή, με ποσοστό σχεδόν στο μισό από το γενικό της εκλογικό αποτέλεσμα, αλλά και η Δημοκρατική Συμπαράταξη, η οποία επίσης είναι πολύ χαμηλά. Στα ίδια είναι η ΝΔ και λίγο κάτω το Ποτάμι.
Στους νικητές, ωστόσο, συγκαταλέγονται και οι ΑΝΕΛ, αλλά και η Ενωση Κεντρώων. Η Ενωση Κεντρώων αποτελεί έκπληξη, αφού είχε βγει στις εκλογές με πρόγραμμα υπέρ των απολύσεων στον δημόσιο τομέα.

 
 
 

9 σχόλια:

  1. Απολύσεις , θέλατε ? Αντε γειά ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το θέμα είναι ότι απολύουν τους ΛΑΘΟΣ ανθρώπους........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΛΕΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΠΟΥ ΠΗΡΕ Η ΝΔ ΑΠΟ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΟΤΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΕΧΕΙ ΕΚΛΕΓΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ (ΕΛΕΟΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ) Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ -Ο ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΠΟΥ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΠΟΥ ΕΒΛΕΠΕ ΣΤΟΝ ΗΣΥΧΟ ΥΠΝΟ ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΣΩΣΤΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΩΣ ΚΑΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΕΥΣΥΝΕΙΔΗΤΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΠΕΓΡΑΦΕ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΑ ΓΙΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ .......!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να σε δω, τώρα που θα γίνει αρχηγός της ΝΔ και αφού γίνει κυβέρνηση, που θα πας να κρυφτείς ..... !

      Διαγραφή
    2. Να το θυμάσαι .... Ο Κούλης ΔΕΝ θα γίνει αρχηγός.

      Διαγραφή
  4. Η ΝΔ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΑ ΑΠΟΛΥΣΕΩΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΩΝ ΚΑΙ ΠΟΝΟΥ ΠΟΥ ΠΛΗΓΩΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΕΚΑΛΗΣ.....ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΠΛΟΥΣΙΩΝ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΩΝ ΚΑΙ ΚΑΝΑΛΑΡΧΩΝ.................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η ΝΔ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΑ ΑΠΟΛΥΣΕΩΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΩΝ ΚΑΙ ΠΟΝΟΥ ΠΟΥ ΠΛΗΓΩΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΕΚΑΛΗΣ. . . . . ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΠΛΟΥΣΙΩΝ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΩΝ ΚΑΙ ΚΑΝΑΛΑΡΧΩΝ. . . . . . . . . . . . . . . . . ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΧΡΥΣΑ ΕΦΑΠΑΞ ΠΟΥ ΞΕΠΕΡΝΟΥΝ ΤΙΣ 100. 000 ΕΥΡΩ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ. . . . . . . . . . . . . . . .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ ΑΝΩΝΥΜΕ 22/9/2015 8.46. ΑΠΟΛΥΤΟ!!! ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ ΚΑΙ Ο ΑΝΩΝΥΜΟΣ 22/9/2015 8.41 ΕΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ, ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΗ ΚΑΙ ΑΡΤΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΩΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥΣ? ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΣΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΤΟΥΣ.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή