oaednews

Πέμπτη 23 Ιουλίου 2015

Ανακοίνωση ΠΕΥ ΟΑΕΔ για το νέο Ομαδικό συμβόλαιο

Το ΔΣ της ΠΕΥ ΟΑΕΔ, σε συνέχεια της υπ αριθμ. 228/23-6-2015 ανακοίνωσής του, σας ενημερώνει ότι λαμβάνοντας υπόψη την άποψη της συντριπτικής πλειοψηφίας των ασφαλισμένων μελών του Συλλόγου μας στην ιδιωτική ασφάλιση, τα οποία μας προέτρεψαν να προχωρήσουμε στην αναζήτηση οικονομικότερης  προσφοράς και να μη δεχτούμε την αύξηση κατά 18% που ζητούσε η Generali, αποφασίσαμε την αλλαγή ασφαλιστικής εταιρίας.  Έτσι, από τις 5 Ιουνίου 2015 είμαστε συμβεβλημένοι με την Ευρωπαϊκή Πίστη.


Ως εκ τούτου, παραστατικά τα οποία αφορούν στο χρονικό διάστημα μέχρι 5 Ιουνίου, πρέπει να δοθούν για αποζημίωση στην Generali, ενώ όσα έχουν ημερομηνία από 5 Ιουνίου και εξής θα πρέπει να δοθούν στην Ευρωπαϊκή Πίστη.
Επισυνάπτουμε τις καλύψεις της Ευρωπαϊκής Πίστης, οι οποίες είναι ίδιες και περισσότερες από αυτές που ίσχυαν με την Generali, καθώς και τα μειωμένα ασφάλιστρα σε σχέση με το ποσό που καταβάλαμε.
Ασφαλιστές από την Ευρωπαϊκή Πίστη θα επισκεφθούν τις Υπηρεσίες για άμεση ενημέρωσή σας.


Για οποιαδήποτε απορία μπορείτε να επικοινωνείτε με την ΠΕΥ ΟΑΕΔ ή άμεσα με τον ασφαλιστικό σύμβουλο κ. Ηλία Παπαδόπουλο  στο τηλέφωνο:  6972228073.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου