oaednews

Κυριακή 17 Μαΐου 2015

Παράδοση κλειδιών 5 εργατικών κατοικιών στη Μεσσήνη

Τα συμφωνητικά παραχωρητήρια και τα κλειδιά 5 εργατικών κατοικιών στον οικισμό "Μεσσήνη ΙV", παρέδωσε χθες η διοικήτρια του ΟΑΕΔ Μαρία Καραμεσίνη στους τυχερούς της κλήρωσης.Διαβάστε το άρθρο στην ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ http://www.eleftheriaonline.gr/koinonia/item/64986-messini-ergatikes

Στην τελετή της παράδοσης στο Δημαρχείο της πόλης, ο δήμαρχος Γιώργος Τσώνης ζήτησε στα 18 στρέμματα που έχει ο οργανισμός μέσα στο ΓΠΣ Μεσσήνης, να κατασκευαστούν εργατικές κατοικίες. Ενημέρωσε τη διοικήτρια πως στην περιοχή έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες ύδρευσης, αποχέτευσης και φωτισμού.

Η κ. Καραμεσίνη επιβεβαίωσε «την πολιτική βούληση για πολιτικές και δράσεις στον τομέα της κοινωνικής κατοικίας, που θα δώσουν την ευκαιρία σε ανθρώπους του μόχθου να στεγάσουν τις οικογένειές τους». Ευχήθηκε στους τυχερούς καινούργια αρχή, που μπορεί να βελτιώσει την οικογενειακή, κοινωνική και επαγγελματική τους ζωή.

Οι τυχεροί που πήραν χθες τα συμφωνητικά και τα κλειδιά, είναι οι:
Βενιαμίν Ζουρνατζίδης, Γιώργος Πετράκος, Βασιλική Ρίκα, Νίκος Λουκάκος και Γιώργος Δερτιμάνης.
Στην τελετή παρέστησαν κεντρικά, περιφερειακά και τοπικά στελέχη του ΟΑΕΔ, ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Καλαμάτας Σωτήρης Τσώνης, οι αντιδήμαρχοι Νίκος Ξαρχάκος, Κώστας Γεωργακόπουλος, Χρήστος Καρύδης και Τάσος Τσερπές, καθώς και μέλη των οικογενειών των τυχερών, που έπλεαν σε πελάγη ευτυχίας, αφού έκαναν πραγματικότητα το όνειρο της απόκτησης σπιτιού.
Στον οικισμό "Μεσσήνη ΙV" υπάρχουν άλλες 3 εργατικές κατοικίες, που κληρώθηκαν το Σεπτέμβριο, αλλά παραμένει σε εκκρεμότητα η παραχώρησή τους, καθώς η διαδικασία βρίσκεται στον έλεγχο των δικαιολογητικών των τυχερών.
Νωρίτερα χθες η διοικήτρια του ΟΑΕΔ επισκέφθηκε το Κέντρο Προώθησης Απασχόλησης, την ΕΠΑΣ και το ΙΕΚ του οργανισμού στο Ασπρόχωμα.Διαβάστε το άρθρο στην ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ http://www.eleftheriaonline.gr/koinonia/item/64986-messini-ergatikes

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου