oaednews

Δευτέρα 13 Απριλίου 2015

Συνάντηση Μαυρίδη - Καραμεσίνη

Με τη διοικητή του ΟΑΕΔ Μαρία Καραμεσίνησυναντήθηκε, στο γραφείο της, τη Μ. Τρίτη 7 Απριλίου, ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Αναστάσιος Μαυρίδης.
Αντικείμενο της συνάντησης, την οποία, σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου, είχε ζητήσει ο δήμαρχος αμέσως μετά την ανάληψη των καθηκόντων της νέας διοίκησης, ήταν η ενημέρωση της για την εξεύρεση λύσεων των προβλημάτων των κατοίκων του Οικισμού του Ηλιακού Χωριού.

Ο δήμαρχος, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, «κατά τη διάρκεια της συνάντησης αναφέρθηκε αρχικά στα Ενεργειακά Συστήματα που είναι εγκαταστημένα στις οικίες του Ηλιακού Χωριού και εδώ και πολύ καιρό βρίσκονται σε αχρηστία. Ζήτησε από την κ. Καραμεσίνη να επισπευσθούν οι εργασίες επισκευής και συντήρησής τους, όπως αντικατάσταση των θερμιδομετρητών στα περιφερειακά συστήματα θέρμανσης, η επισκευή και συντήρηση των κυκλοφορητών και ηλεκτροβανών, συντήρηση καυστήρα και λέβητων, συλλεκτών, ώστε να προετοιμαστούμε, όπως είπε, για τον επόμενο χειμώνα».
Ακόμη, αναφέρθηκε στην αποκατάσταση μικροβλαβών στα συστήματα θέρμανσης και ζεστού νερού, που έχουν, όπως αναφέρεται, ήδη προκαλέσει στους κατοίκους προβλήματα υγείας και επισήμανε το σοβαρό θέμα που έχει προκύψει με το δίκτυο αποχέτευσης ακαθάρτων (ΕΥΔΑΠ) το οποίο χρήζει άμεσης επίλυσης, καθώς υπάρχει σοβαρός κίνδυνος για την υγεία των κατοίκων.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο δήμαρχος παρέδωσε στην κ. Καραμεσίνη έγγραφο που είχε αποστείλει με τα προς συζήτηση θέματα καθώς και επιστολή του Συλλόγου των Κατοίκων του Ηλιακού Χωριού όπως και τη σχετική αλληλογραφία της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης με την ΕΥΔΑΠ και τον ΟΑΕΔ για την περαιτέρω ενημέρωσή της.

1 σχόλιο: