oaednews

Τρίτη 2 Δεκεμβρίου 2014

"ΕΝΟΤΗΤΑ" ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΟΑΕΔ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ & ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

«ΕΝΟΤΗΤΑ» ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ Ο.Α.Ε.Δ.
ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ & ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ



Συναδέλφισσες,  Συνάδελφοι,

Καταγγέλουμε με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο, την Ανακοίνωση υπ'αριθμ. 89/27-11-2014 που εξέδοσε η ΔΑΚΕ για λογαριασμό της Ένωσης Υπαλλήλων ΟΑΕΔ Κεντρ. & Δυτ.Μακεδονίας ως απόλυτα ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΚΗ & ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ.

Η εν λόγω κατάπτυστη Ανακοίνωση παρουσιάζει ΨΕΥΔΩΣ την αποδοχή της πρότασης για Νομική Κάλυψη από τα μέλη του Δ.Σ., ενώ στην πραγματικότητα κατά την ψηφοφορία τόσο ο εκπρόσωπος μας όσο και ο εκπρόσωπος του Ανεξάρτητου Μετώπου καταψηφίσαμε την σχετική πρόταση και προτείναμε να εξετάσουμε προσφορότερους τρόπους κάλυψης των νομικών δικαιωμάτων των μελών του Συλλόγου μας.


Οι εμπνευστές της απαράδεκτης αυτής Ανακοίνωσης μάλιστα, μας γνωστοποιούν ανήμερα της σχετικής πρότασης, ότι σε λίγες μέρες θα κλείσει και η συμφωνία με την Ασφαλιστική εταιρία και θα υπάρξει και σχετική ανακοίνωση για την ημερομηνία αρχής του ασφαλιστικού συμβολαίου.

Τέτοια πρεμούρα ούτε οι περιπλανώμενοι πλασιέδες!

Ζητάμε από την Ομοσπονδία να πάρει θέση για την παντελώς αυθαίρετη και αντιθεσμική πρακτική της παράταξης της ΔΑΚΕ που ενδύθηκε αυτόκλητα τον ρόλο της προστάτιδας των εργασιακών και νομικών μας δικαιωμάτων που βάλλονται καθημερινά από την Μνημονιακή διακυβέρνηση που η ίδια στηρίζει.

Προειδοποιούμε ότι δεν πρόκειται να επιτρέψουμε παιγνίδια με τα λεφτά των μελών του Συλλόγου.





5 σχόλια:

  1. Μαθημένοι χρόνια σε πρακτικές και συμπεριφορές,που τους χαρακτηρίζουν απολύτως , εμφανίζονται τώρα, σαν προστάτες των εργαζομένων.
    Αφού στήριξαν βεβαίως με στάση δουλική ,πολιτικές που εξαθλίωσαν τον Ελληνικό λαό .
    Ας αποφασίσουν ποιό ρούχο , τους πάει καλύτερα.Αυτό του εργατοπατέρα ή αυτό του διορισμένου σε διοικητική θέση.
    Δόγμα τους το <>.
    Θα τους ακολουθεί ,για μια ζωή.
    Συγχρόνως οι υποτακτικοί ,που για μια θεσούλα απευθύνθηκαν αρμοδίως ,αυτοί οι μέχρι πρότινος αεριστές των εγγράφων του γραφείου τους ,ας γνωρίζουν ότι όλοι ξέρουν !!!
    Η αλαζονία ,το ύφος χιλίων καρδιναλίων και ο αυταρχισμός τους ,θα έχει την πρέπουσα απάντηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κάποιοι μπορεί να είναι αεριστές του γραφείου τους,αλλά κάποιοι άλλοι (απόλυτα και βολεμένα μηδενικά) ήταν αεριστές ξένων γραφείων και ειδικότερα ευαίσθητων αντικειμένων στο κάτω μέρος των ανωτέρω γραφείων.

      Διαγραφή
    2. Μπορεί να μην συμφωνείς με την ανακοίνωση της ΄΄ΕΝΟΤΗΤΑΣ¨ αλλά κάποιοι παίρνουν το ρίσκο και εκθέτουν δημόσια την άποψή τους,ενώ εσύ,πάντα λειτουργείς με την λογική της κουκούλας.
      Όσο τώρα για την αναφορά σου,στον Ελληνικό Λαό,άστο φίλε πονάει πολύ.

      Διαγραφή
    3. Aπάντηση στον σχολιαστή :4 Δεκεμβρίου 2014 - 10:59 μ.μ.
      Αν με προσοχή διάβαζες ,θα καταλάβαινες πως το σχόλιο μου,δεν αντιτίθεται στην πολύ ορθή ανακοίνωση της Ενότητας,αλλά σχολιάζει τη νοοτροπία που εμφανίζεται μέσα απο την ανακοίνωση της Ένωσης Υπαλλήλων ΟΑΕΔ Κεντρ. & Δυτ.Μακεδονίας .
      Στο σημείο της αναφοράς μου για τις πολιτικές , που εξαθλίωσαν τον Ελληνικό λαό, όλοι γνωρίζουν τα στηρίγματα της συγκυβέρνησης, εκτός και αν πιστεύεις ,πως η Ενότητα στήριξε με πάθος τις μνημονιακές πολιτικές ,οπότε λάθος έργο βλέπεις .
      Με συμπάθεια!!

      Διαγραφή
  2. ΔΕΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΜΑΔΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΓΙΑΤΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΛΦΟΥΣ.
    ΤΩΡΑ ΑΝΟΙΞΑΜΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΟΣ ΑΥΤΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ.
    ΜΟΛΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ Η ΜΙΑ ΔΟΣΗ ΠΕΡΝΑΜΕ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ.
    ΤΙΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΠΟΥ ΛΕΓΑΜΕ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΙΣ ΡΙΞΕΙ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή