oaednews

Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 2014

Οι κοινωνικές δομές που αντέχουν




 Τα «κουκλοπαιχνιδοσοκολατοκαμώματα» ταξίδεψαν στο Ιατροκοινωνικό Κέντρο Σοφάδων
 roma-xri1roma-xri3
Ένα πανηγύρι χαράς και δημιουργίας πραγματοποιήθηκε στο Ιατροκοινωνικό Κέντρο Σοφάδων (Κέντρο στήριξης Ρομά και ευπαθών ομάδων του Δήμου Σοφάδων) .

Πρωταγωνιστές τα μικρά παιδιά του Οικισμού των Ρομά που είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν μια μοναδική εκδήλωση τα «κουκλοπαιχνιδοσοκολατοκαμώματα». Η κουκλοπαίχτρια Ερατώ Σιωροπούλου με πολλή ευαισθησία και αγάπη παρουσίασε στα παιδιά την παράσταση «μαγικομπαουλίτσκου καλικατζάρε» και τα μάγεψε κυριολεκτικά ...

Μετά την παράσταση μια ευχάριστη έκπληξη ενθουσίασε τα παιδιά ...όλες οι χαμογελαστές φατσούλες τους ντύθηκαν γιορτινά με τις πολύχρωμες πινελιές της Ερατώς ....Ελαφάκια, Άγιοι Βασίληδες, νεράιδες, πεταλούδες στόλισαν τα έκπληκτα προσωπάκια και γέμισαν ζεστασιά και χαρά τα υπέροχα ματάκια τους...
Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με ζαχαρωτά και σοκολατοβουτιές στο σιντριβάνι σοκολάτας , πρωτόγνωρη και θαυμάσια εμπειρία για τα παιδιά του Οικισμού που ετοίμασαν η Λίτσα και ο Κώστας Κορκοντζέλος.
Μαζί με τα παιδιά απόλαυσαν την εκδήλωση αρκετοί γονείς , το επιστημονικό προσωπικό του Ιατροκοινωνικού Κέντρου του Δήμου Σοφάδων και οι εκπρόσωποι του Δήμου(Δημοτικοί Σύμβουλοι) κος Παναγιώτης Χαρίτος και κα Χρυσούλα Κατσαβριά(και μέλος ΔΟΠΑΠΣ) η οποία συνέβαλε τα μέγιστα στην επιτυχία της εκδήλωσης.
Τα παιδιά αυθόρμητα ευχήθηκαν καλές γιορτές τραγουδώντας τα κάλαντα και άλλα χριστουγεννιάτικα τραγούδια , χαρίζοντας στους παρευρισκόμενους τα πιο όμορφα χαμόγελά τους.
Ήταν μια εκδήλωση που άφησε ζεστασιά στις καρδιές και θα μείνει αξέχαστη σε όλους μας.

Karditsapress.gr




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου