oaednews

Τρίτη 4 Νοεμβρίου 2014

Το αδιαχώρητο στον ΟΑΕΔ της Κω που λειτουργεί με ελάχιστο προσωπικό

Έκλεισαν όλες οι Καλοκαιρινές επιχειρήσεις, ξενοδοχεία, κ.λ.π. οπότε όλοι οι εργαζόμενοι τρέχουν να καταθέσουν τα χαρτιά τους για να πάρουν το επίδομα ανεργίας.
Βέβαια οι ουρές είναι ατελείωτες.
Έτσι σήμερα 4 Νοεμβρίου όσοι θέλουν να πάρουν σειρά για κατάθεση με την απόλυση τους στο χέρι, παίρνουν σειρά για μετά από 20 ημέρες και πάνω.
Δηλαδή για 23 Νοεμβρίου κλπ.

Προφανώς η Κυβέρνηση και τα αρμόδια Υπουργεία θα έπρεπε να ενισχύσουν με ανθρώπινο δυναμικό τον ΟΑΕΔ ειδικά αυτή την περίοδο.
Οι εργαζόμενοι του ΟΑΕΔ προσπαθούν με κάθε τρόπο να εξυπηρετήσουν το ταχύτερο τον κόσμο.

4 σχόλια:

  1. ΠΟΙΟΣ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ...ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΑΡΚΕΙ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ.....ΠΟΙΟΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΚΕ?ΜΕ ΜΙΑΣ ΜΕΡΑ ΑΠΕΡΓΙΑ...ΕΤΣΙ ΔΗΘΕΝ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΜΕ ΟΙ ΚΑΝΑΜΕ ΚΑΤΙ...ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ...ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΜΕ ΝΑ ΕΝΟΧΛΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΩΤΗ...ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ΟΠΣ ΣΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΒΑΣΗ..ΙΣΩΣ Ν ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ...ΓΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΟΥ ΟΑΕΔ......ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΣΕ ΙΔΙΩΤΕΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΛΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΟΠΣ ΣΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΒΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ''ΠΛΗΓΗ'' ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΟΥ ΟΑΕΔ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΣΕ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ...ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΚΡΗΚΤΙΚΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΟΕΔΡΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ.
    ΚΑΠΟΤΕ ΟΜΩΣ ΣΤΗΝ ΚΩ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΜΕ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΩΡΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΑΥΤΗ Η ΑΠΟΣΠΑΣΗ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καλα ρε συναδελφε οι αποσπασεις ειναι η λυση??????και οι μαθητευομενοι 5μηνα και αλλα πειραματα του οαεδ....ειμαστε αξιοι της τυχης μας

      Διαγραφή