oaednews

Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2014

Μητσοτάκης "Έρχονται κυρώσεις σε όσους δεν συμμετάσχουν στην αξιολόγηση"....

«Οι υπάλληλοι που δεν θα συνεργαστούν θα βρεθούν αντιμέτωποι με πειθαρχικές κυρώσεις.» Αυτό σημείωσε ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Κυριάκος Μητσοτάκης, σε ραδιοφωνική συνέντευξη που παραχώρησε σήμερα Παρασκευή, 19 Σεπτεμβρίου στο ραδιοφωνικό σταθμό «Alpha 9.89».

Ο Κ. Μητσοτάκης συμπλήρωσε ότι «έχουμε μια ψηφισμένη διάταξη από τη Βουλή που λέει το αυτονόητο: Να επανελέγξουμε μετατροπές συμβάσεων για να δούμε αν έγιναν με νόμιμο τρόπο». Αναφερόμενος στην άρνηση ορισμένων δημάρχων να παράσχουν στοιχεία σχετικά με τους επανελέγχους συμβάσεων δήλωσε ότι «η στάση ορισμένων δημάρχων πρέπει να προβληματίσει όχι μόνο εμάς, αλλά και τους πολιτικούς προστάτες τους.

Το Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνηση, έχοντας βάσιμες πληροφορίες ότι αρκετές συμβάσεις έργου μετετράπησαν σε αορίστου με τρόπο παράτυπο ψήφισε διάταξη ώστε να ελέγξουμε αν κάποιος παράνομα μετέτρεψε τη σύμβασή του. Δήμαρχοι που πρόσκεινται στον ΣΥΡΙΖΑ αντέδρασαν, με κάλυψη από την ΑΔΕΔΥ, που ενθάρρυνε τους υπαλλήλους να απέχουν από τη διαδικασία επανελέγχου. Η «απεργία» αυτή κρίθηκε, χθες, από το Πρωτοδικείο παράνομη και καταχρηστική. Ο υπουργός διευκρίνισε ότι στόχος του υπουργείου δεν είναι να γεμίσει καμία δεξαμενή.

5 σχόλια:

  1. etoimasteite gia polemo......................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ερχονται κυρωσεις σε οσουν συμμετασχουν στην αξιολογηση. Εκτος αν ειναι οι ´´γνωστοι - αγνωστοι ´´ φιλοι , συγγενεις , φιλοι συγγενων , κομματοσκυλα και γενικα αυτοι που παντα ηταν οι ´´ τυχεροι ´´. Που υπηρετουσαν στις ´´ καλες ´´ θεσεις , μακρυα απ το ´´ κοινο ´´ και κοντα στην εξουσια. Ποιος απ τους προστατες θα μας προστατεψει , ποιος ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ζωή έχει δείξει οτι οποιος σκάβει το λάκκο του αλλουνού πεφτει ο ίδιος μέσα.Οποιοι έτρεξαν να προλάβουν να στείλουν εκθέσεις ας μην ανησυχούν η "αξιολόγηση" θα γίνει.Οταν όμως βλέπουν ,συναδέλφους, οι εαυτούς να φεύγουν, ας κοιταχτούν στον καθρέφτη. Εκείνος δε λέει ποτέ ψέματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΑΠΟΛΥΣΕ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΜΠΡΑΒΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΕΙ ΟΛΑΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΩΣΤΗ ΑΠΟΨΗ!!!! ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΤΣΙ ΘΑ ΛΥΘΕΙ???

      Διαγραφή