oaednews

Πέμπτη 14 Αυγούστου 2014

Διαψεύδει το ΠΑΣΟΚ τα περι τεμαχισμού ΟΑΕΔ

Δέσμευση της προγραμματικής συμφωνίας της κυβέρνησης είναι η προστασία του δημόσιου χαρακτήρα του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (ΟΑΕΔ), τονίζει με ανακοίνωσή του το ΠΑΣΟΚ.

Αφορμή για την ανακοίνωση ήταν δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδας «Bild», στο οποίο αναφέρονταν ότι υπάρχει σχέδιο για τεμαχισμό και πώληση του ΟΑΕΔ.

Όπως αναφέρει το ΠΑΣΟΚ «με αφορμή δημοσίευμα περί δήθεν τεμαχισμού και δήθεν πώλησης του ΟΑΕΔ, υπενθυμίζουμε ότι πάγια θέση του ΠΑΣΟΚ αλλά και στοιχείο της προγραμματικής συμφωνίας της κυβέρνησης είναι η προστασία του δημοσίου χαρακτήρα του ΟΑΕΔ. Η αντιμετώπιση της ανεργίας και η προστασία των ανέργων αποτελεί αρμοδιότητα και υποχρέωση του κράτους. Το δημοσίευμα είναι απολύτως ανυπόστατο».
 http://www.naftemporiki.gr

9 σχόλια:

  1. ΟΤΙ ΔΙΑΨΕΥΔΕΤΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΠΑΛΗΘΕΥΕΤΑΙ.....ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΕΣ ΟΙ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΧΡΟΝΙΑ..................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εχει βουηξει το internet...... σε προτυπο ΕΡΤ ΛΕΝΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΙ ΩΣ ΠΟΥ ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ? ? ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΑΥΤΟΔΙΑΨΕΥΔΕΤΑΙ.ΕΠΙ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΤΟΥ ΑΡΧΙΣΕ Η ΕΚΧΩΡΗΣΗ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΨΝ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ(ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΕΥΡΕΣΕΩΣ ΕΡΓΑΣΙΑ-ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ -ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΕ ΦΟΡΕΙΣ).ΣΚΟΠΟΣ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΗΤΑΝ Ο ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ.
    ΤΩΡΑ ΔΙΑΦΩΝΕΙ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΙ?
    ΕΑΝ ΙΣΧΥΕΙ ΟΤΙ Η ΨΗΦΙΣΗ ΤΟΥ ΤΕΜΑΧΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΟΑΕΔ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ -ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΤΙΣ ΨΗΦΙΣΕ?
    ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΟΥΛΕΥΟΜΑΣΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ -ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΨΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. To ΠΑΣΟΚ δημιούργησε τα ΚΠΑ και επί Κώστα Σημίτη που σήμερα όλοι αναθεματίζουν, μπήκε η γενιά του 2003 με τις διαδικασίες του Νόμου του αείμνηστου Σάκη Πεπονή.Να θυμηθείς τι γινόταν επί Βερναδάκη με stage, χαριστικές συμβουλευτικές και συμβάσεις εργου και ν'αφήσεις τα μαθήματα μνήμης στους υπόλοιπους και το αυστηρό ύφος.

      Διαγραφή
    2. ΤΟ ΕΝΑ ΔΕΝ ΑΝΑΙΡΕΙ ΤΟ ΑΛΛΟ .ΤΟ ΥΦΟΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΣΤΗΡΟ.ΟΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΟΝΟΥΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ .ΑΝΕΤΡΕΞΕ ΣΤΗΝ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΤΩΝ ΕΤΩΝ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΕΙΣ ΓΙΑ ΟΣΑ ΑΝΕΦΕΡΑ.ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΑΓΕ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΣΤΗΚΕ.................

      Διαγραφή
    3. Όντως οι αλήθειες πονάνε-Το σκεπτικό σου ότι η εισαγωγή θεσμών και πρακτικών (σε βάθος 10ετίας) που υπάρχουν σε όλες τις ευρωπαϊκές χώρες έγινε επειδή υπήρχε σχέδιο να διαμελισθεί(!!!) ο ΟΑΕΔ είναι επιεικώς άσχετος για άτομο που ασχολείται με την απασχόληση καθώς όπως προανέφερα πανευρωπαϊκά υπάρχουν ιδιωτικοί φορείς που λειτουργούν σε συνεργασία με τον δημόσιο φορέα απασχόλησης-Ξέχασες να μας εξηγήσεις όμως γιατί ο σημερινός κυβερνήτης που θα αναθεωρούσε τα μνημόνια δεν αλλάζει τίποτα και γιατί έχει ανάγκη το ΠΑΣΟΚ για να κυβερνήσει?

      Διαγραφή
  5. ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΧΕΔΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ.ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΚΑΤΙ .ΙΔΙΑ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ.
    ΤΟ ΘΕΜΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ.
    ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΩ ΑΠΛΩΣ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΕΜΑΧΙΣΜΟ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ.ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΜΗΣΗ ΤΟΥ.ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ Η ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΤΑ ΜΟΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΧΕΡΙ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αν στην Ελλαδα εφαρμοζόταν ποτέ νόμος για ποινικοποίηση του πολιτικού ψέματος, οι νυν κυβερνώντες θα οδηγούνταν πρώτοι στη φυλακή για την μεγαλύτερη διαχρονικά αναντιστοιχία προεκλογικών υποσχέσεων και της ακολουθούμενης μετεκλογικής πολιτικής. Και επειδή υπάρχουν και έντιμοι δικαστικοί λειτουργοί που δεν έχουν εξωθηθεί ακόμη σε αναγκαστική συνταξιοδότηση (βλέπε Μουζακίτης-Πεπονης) θέλω να ελπίζω ακόμα ότι κάποια στιγμή θα αποδοθούν ΕΥΘΥΝΕΣ στην πράξη. Δεν είναι δυνατόν όλοι αυτοί οι κηφήνες που πληρώνονται από εμάς να την βγάλουν καθαρή και για όλα τα αίσχη της μεταπολίτευσης να την πληρώσει ένας Τσοχατζόπουλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή