oaednews

Πέμπτη 17 Ιουλίου 2014

Ανακοίνωση από «ΕΝΟΤΗΤΑ» ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ Ο.Α.Ε.Δ. ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ & ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Θεσσαλονίκη, 16/07/2014
ΑΡ. ΠΡΩΤ.: 02


Συνάδελφοι και Συναδέλφισες,
Βρισκόμαστε πολύ κοντά στην μεγαλύτερη νίκη ενάντια στην επιχειρούμενη διασύνδεση της διαθεσιμότητας με την διαδικασία αξιολόγησης. Μετά την κατάρριψη της αγωγής του Δημοσίου, που κήρυξε την απεργία παράνομη μόνο τυπικά και μη εκτελεστή προσωρινά, η απεργία της ΑΔΕΔΥ συνεχίζεται κανονικά και καλύπτει τελείως νομότυπα όσους και όσες απέχουν από την προσχηματική αξιολόγηση.
Τα ποσοστά συμμετοχής στην αποχή – απεργία από την αξιολόγηση, αγγίζουν σε πολλές υπηρεσίες το απόλυτο 100% και αυτό οδήγησε την ηγεσία του Υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης στην έκδοση μιας «απαράδεκτης πολιτικά, κοινωνικά, ηθικά και νομικά εγκυκλίου», όπως εύστοχα την χαρακτηρίζει η σχετική ανακοίνωση της ΑΔΕΔΥ.
Είναι φανερή η αμηχανία και ο πανικός του Υπουργείου Δ.Μ.Η.Δ. που θέτοντας νέα παράταση για την υποβολή της αξιολόγησης ως τις 29/07/14, εκβιάζει ανοιχτά τους λίγους υπαλλήλους που ακόμα δεν έχουν καταθέσει τα φύλλα αξιολόγησης στα Σωματεία τους.


ΣΥΝΕΝΟΧΟΥΣ ΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ!

Ας το καταλάβουν καλά οι φωστήρες του Υπουργείου, ότι κανείς λογικά σκεπτόμενος συνάδελφος σε οποιαδήποτε θέση ευθύνης δεν πρόκειται να συνυπογράψει την ανθρωποφαγική αξιολόγηση που θα στερήσει το βασικό δικαίωμα στην εργασία από εκαντοντάδες συναδέλφους μας.
Αρκετά με τον εκφοβισμό και την εργατική σας τρομοκρατία, κύριοι του Υπουργείου!
Σε λίγες μέρες ο Νόμος – ΕΚΤΡΩΜΑ της Αξιολόγησης - Διαθεσιμότητας θα καταργηθεί στην πράξη από την συντριπτική πλειοψηφία των Δημοσίων Υπαλλήλων που συντάσσεται αποφασιστικά και αμετάκλητα με την αποχή – απεργία της ΑΔΕΔΥ και της Ομοσπονδίας μας.
Η ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ!

Οι ελάχιστοι «συνάδελφοι» που ίσως υποκύψουν στις πιέσεις του Υπουργείου ας αναλογιστούν ποιες σκοπιμότητες και ποια συμφέροντα εξυπηρετούν!

1 σχόλιο:

  1. "κανείς λογικά σκεπτόμενος συνάδελφος σε οποιαδήποτε θέση ευθύνης δεν πρόκειται να συνυπογράψει την ανθρωποφαγική αξιολόγηση "
    Αυτό να το βλέπουν τα ανθρωπάκια ....
    Σωστή η τοποθέτηση!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή