oaednews

Τρίτη 10 Ιουνίου 2014

Ανθεί η μαύρη εργασία το καλοκαίρι.


"Δεν υπάρχει σύστημα ελέγχου σε ότι αφορά τη μαύρη εργασία.
Το Εργατικό Κέντρο πιέζει το Υπουργείο Εργασίας, τα εργασιακά σωματεία αλλά δε λύνεται με αυτό τον τρόπο το πρόβλημα" εξηγεί στο radio1d.gr ο ταμίας του Εργατικού Κέντρου Θεσσαλονίκης Παναγιώτης Παγώνης ο οποίος τονίζει ότι τους θερινούς μήνες ανθεί η μαύρη εργασία κυρίως στα τουριστικά καταλύματα.
Φυσικά σε μια περιοχή όπως η Θεσσαλονίκη όπου τα ποσοστά της ανεργίας κυμαίνονται μεταξύ 27-30% ακόμη και αυτού του είδους η...τονωτική ένεση μπορεί να αποτελέσει μια νότα αισιοδοξίας, σε καμία όμως περίπτωση δεν μπορεί η τουριστική κίνηση που παρατηρείται τους θερινούς μήνες να λύσει το μεγάλο πρόβλημα της ανεργίας.
ΤΟ ΜΠΟΥΚΟΤΑΖ ΤΗΣ ΚΟΚΑ ΚΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΑΡΧΗ
"Αντίθετα απ όσα ακούγονται από την πλευρά της εταιρείας το μποϋκοτάζ των προϊόντων της Coca Cola 3Ε συνεχίζεται. Ο κόσμος ανταποκρίνεται, ίσως όχι όσο θα θέλαμε αλλά αυτού του είδους η κινητοποίηση είναι πρωτόγνωρη. Θα ακολουθήσουν όμως κι άλλες" προαναγγέλλει ο κ Παγώνης και συμπληρώνει. Η εταιρεία παράγει πλέον την CocaCola στη γειτονική Βουλγαρία με πολύ μικρότερο κόστος και την πουλά στη ελληνική αγορά στην αρχική τιμή χωρίς να μειώνει δηλαδή την τιμή για τον καταναλωτή. Διπλασιάζει και τριπλασιάζει έτσι τα κέρδη της. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου