oaednews

Παρασκευή 6 Ιουνίου 2014

ΠΑΜΕ ΟΑΕΔ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Συνάδελφοι,

Καταγγέλλουμε ως απαράδεχτη την διενέργεια ΕΔΕ εις βάρος του συναδέλφου μαςΠαν.Πανογιώργου, εκπ/κού στην ΕΠΑΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ. Ο συνάδελφος  κατηγορείται για ανακοίνωση που εκδόθηκε σχετικά με  τα  θέματα εκπαίδευσης στον ΟΑΕΔ.
Είναι πρωτοφανής η παρέμβαση της  Διοίκησης στα συνδικαλιστικά χρονικά.
Πλανώνται όσοι πιστεύουν ότι την αντίθετη άποψη την πολεμάς με ΕΔΕ, όσοι νομίζουν ότι  θα σπείρουν το φόβο και θα βουλώσουν τα στόματα  με πειθαρχικές διώξεις.

Το δικαίωμα της ελεύθερης γνώμης και έκφρασης , που κατακτήθηκε με πολλούς αγώνες εργαζομένων, είναι αναφαίρετο δικαίωμα του καθενός συναδέλφου μας.

ΤΟ  ΠΑΜΕ  ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΑΙ  ΚΑΙ ΔΕΝ  ΠΤΟΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ.

Πάγια και εκφρασμένη άποψή μας είναι ότι η τεχνική επαγγελματική εκπαίδευση ακολουθείται κυρίως από τα παιδιά των ασθενέστερων οικονομικά στρωμάτων του λαού μας, γιαυτό πρέπει να διαφυλαχτεί Δημόσια και Δωρεάν, όχι να χαριστεί στους ιδιώτες.

Οι σημερινές πολιτικές λιτότητας –που επιβάλλονται από το Κεφάλαιο και την Ε.Ε –και εκπαιδευτικούς –συναδέλφους μας βγάζουν σε  διαθεσιμότητα ,και τις  ΕΠΑΣ υποβαθμίζουν και την  πρακτική άσκηση των μαθητών προσφέρουν ως «τζάμπα εργασία»  στους εργοδότες.

Εκπαιδευτικοί- Διοικητικοί υπάλληλοι, πρέπει όλοι μαζί να παλέψουμε για ένα  ενιαίο δημόσιο ΟΑΕΔ , στην υπηρεσία των αναγκών  του λαού μας .

Εκφράζοντας την συμπαράστασή μας στον συν. Παν. Πανογιώργο ζητάμε να μην προχωρήσει καμιά ΕΔΕ εις βάρος του. Θεωρούμε ότι αυτό θα αποτελέσει προπομπό και για άλλες αυταρχικές συμπεριφορές σε βάρος συνδικαλιστών  αλλά και σε κάθε εργαζόμενο που εκφράζει την αντίθεσή του σε όσα δρομολογούνται για το μέλλον του ΟΑΕΔ και το δικό του.

Ας μην ξεχνάμε τούτο:   Τα βάρβαρα αντιλαϊκά μέτρα για να περάσουν απαραίτητα θέλουν  το συνδικαλιστικό κίνημα  ΦΙΜΩΜΕΝΟ.






ΔΥΝΑΜΕΙΣ  ΤΟΥ ΠΑΜΕ  ΣΤΟΝ  ΟΑΕΔ
ΑΘΗΝΑ  6-6-2014

4 σχόλια:

  1. Άλλο πράγμα η ελεύθερη έκφραση και άλλο οι συκοφαντίες... και ο νοών νοείτω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ...............ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ.....ΔΕΣ ΚΑΝΕΝΑ ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ ΔΕΣ ΚΑΝΕΝΑ SHOW TOYΜΗΤΣΙΚΩΣΤΑ ΣΤΟ Ε ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΣΕ ΠΟΙΑ............ΤΣΙΡΚΟΧΩΡΑ ....ΖΕΙΣ

      Διαγραφή
  2. Όποιος φεύγει από την πεπατημένη και εκφράζει κριτική άποψη είναι συκοφάντης;
    Κι αν είναι συκοφάντης, του επιβάλλουμε μια ΕΔΕ και τον φιμώνουμε; Πολύ δημοκρατικά υπερασπίζεται το έργο της η Διοίκηση. Κρίμα που δεν έχει άλλο μέσο ή επιχείρημα να αντικρούσει την αντίθετη άποψη. Και μη πλανάσαι υπάρχουν πολλές αλήθειες στην ανακοίνωση του συναδέλφου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έχετε διαβάσει τις δήθεν "καταγγελίες" του συναδέρφου; Να χαίρεται που δεν τον αρχίσανε στις μηνύσεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή