oaednews

Τετάρτη 18 Ιουνίου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-ΑΔΕΔΥ ΓΙΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ



          Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ, συζήτησε για την απόφαση της Κυβέρνησης να προχωρήσει στην αξιολόγηση σε γραφεία βουλευτών του Ελληνικού και Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, στο γραφείο του Έλληνα Επιτρόπου στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή, σε γραφεία κομμάτων, στην Α.Δ.Ε.Δ.Υ. και στο Κοινωνικό Πολύκεντρο της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. Η παραπάνω απόφαση του Υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, καθορίζει ως αξιολογητές το Γενικό Γραμματέα της Ε.Ε. της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. και τον Πρόεδρο του Δ.Σ. του Κοινωνικού Πολύκεντρου της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.! Καταγγέλλουμε τη συγκεκριμένη απόφαση της Κυβέρνησης, όπου από τη μια διαχωρίζει προκλητικά τους συγκεκριμένους υπαλλήλους κι από την άλλη επιδιώκει να καταστήσει συνυπεύθυνα στην πολιτική της τα συνδικαλιστικά όργανα και μάλιστα στην πιο κρίσιμη φάση του αγώνα του δημοσιοϋπαλληλικού κινήματος για την κατάργηση του νόμου της αξιολόγησης.
Ενός νόμου που στοχεύει στη διάλυση των όποιων κοινωνικών κατακτήσεων έχουν μείνει ακόμη στο Δημόσιο, οδηγώντας στο κλείσιμο δομών και λειτουργιών που καλύπτουν βασικές ανάγκες του λαού, όπως Παιδεία, Υγεία, Ασφάλιση, παροχές της Αυτοδιοίκησης κλπ.
Η Ε.Ε. της ΑΔΕΔΥ αλλά και το Κοινωνικό Πολύκεντρο, δεν πρόκειται να υλοποιήσουν αυτές τις διατάξεις και θα παλέψουν με όλες  τους τις δυνάμεις για να καταργηθεί ο Νόμος 4250/2014,νόμος που «κατασκευάζει» νέες δεξαμενές προς απόλυση υπαλλήλων.



Από  την Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου