oaednews

Παρασκευή 30 Μαΐου 2014

Με απόφαση του υπουργού Εργασίας καθορίζεται το ωράριο εισόδου και εξυπηρέτησης του κοινού στα (ΚΠΑ) Κέντρα Προώθησης της Απασχόλησης του ΟΑΕΔ

Συγκεκριμένα το ωράριο για το  κοινό στα Κέντρα Προώθησης της Απασχόλησης του ΟΑΕΔ από 8:00 π.μ. έως 13:30 μ.μ. (Δευτέρα έως Παρασκευή). 

Η απόφαση αυτή ληφθηκε για την εύρυθμη λειτουργία των Κέντρων Προώθησης της Απασχόλησης (Κ.Π.Α.) του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού στα οποία αυξάνονται οι ηλεκτρονικές συναλλαγές με τους πολίτες και απαιτείται επιπλέον χρόνος εκ μέρους των υπαλλήλων για την τακτοποίηση- αξιολόγηση και διευθέτηση των ηλεκτρονικών δεδομένων.


3 σχόλια:

  1. Τα νέα δεδομένα με τις ηλεκτρονικές συναλλαγές των πολιτών προμηνύουν απολύσεις και όχι επιπλέον χρόνο εκ μέρους των υπαλλήλων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Υπάλληλος πρώτης γραμμής3 Ιουνίου 2014 στις 6:28 μ.μ.

    Τι ηλεκτρονική διακυβέρνηση? Τι ηλεκτρονικές συναλλαγές...
    Πάλι κόψανε το internet στους υπαλλήλους? Ούτε σε site Δήμου δεν μπορούμε να μπούμε πια. Μπροστά πάμε ή πίσω πάλι? Ούτε το blog του ΟΑΕΔ δεν μπορούμε να δούμε. Σε ποιά άλλη υπηρεσία είναι έτσι κλειστά όλα?? Και φυσικά στην διοίκηση όλα είναι ανοικτά..εκεί είναι αλλιώς το καθεστώς. Εμείς της πρώτης γραμμής δεν είμαστε άνθρωποι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΘΑ ΚΡΙΘΟΥΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΤΑΝ ΘΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΑ ΚΠΑ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ, ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή