oaednews

Παρασκευή 25 Απριλίου 2014

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΜΕ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ “ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ” ΣΤΟΝ ΟΑΕΔ

Στον ΟΑΕΔ ο Απ. Καλογιάννης
Τις υπηρεσίες του ΟΑΕΔ στη Λάρισα, επισκέφθηκε ο υποψήφιος δήμαρχος και επικεφαλής της «Συμπαράταξης Λαρισαίων» κ. Απόστολος Καλογιάννης, συνοδευόμενος από υποψηφίους του συνδυασμού του.

Τα στελέχη της «Συμπαράταξης Λαρισαίων» ενημερώθηκαν από την περιφερειακή διευθύντρια του ΟΑΕΔ Ολγα Τσιούρβα και η διευθύντρια του Κέντρου Προώθησης Απασχόλησης Λάρισας κ. Σταυρούλα Μηλιού για την εξέλιξη των δεικτών ανεργίας στην περιοχή τη Λάρισας, για τα προγράμματα που βρίσκονται σε εξέλιξη.Ο κ. Καλογιάννης συνομίλησε με εργαζομένους του Οργανισμού, ενώ μετά την ολοκλήρωση της επίσκεψης ο υποψήφιος δήμαρχος Λαρισαίων τόνισε τα εξής:
«Η ανεργία είναι το πιο σοβαρό πρόβλημα της ελληνικής κοινωνίας. Προκύπτει τόσο απο την εικόνα που όλοι μας έχουμε από την κοινωνία αλλά και από τα επίσημα στοιχεία.  Η άνοδος της ανεργίας οφείλεται στις κυβερνητικές επιλογές και στις πολιτικές που ακολουθήθηκαν τα τελευταία χρόνια.
Ο Δήμος Λαρισαίων με την εκπόνηση ενός στοχευμένου προγράμματος τοπικής ανασυγκρότησης της παραγωγής και της  οικονομίας, μπορεί να συμβάλλει στην  άμβλυνση του οξύ προβλήματος της ανεργίας σε συνεργασία με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς και υπηρεσίες», κατέληξε ο κ. Καλογιάννης.
Πληροφορίες: www.larissanet.gr




via papagiannis. net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου