oaednews

Τρίτη 15 Απριλίου 2014

«Υποχρέωση του Δήμου να εξυπηρετεί τους ανέργους»

Συνάντηση με την περιφερειακή διευθύντρια ΟΑΕΔ Θεσσαλίας, κ. Όλγα Τσιούρβα είχε ο υποψήφιος δήμαρχος Τεμπών Γεώργιος Μανώλης, στην οποία επισήμανε την ανάγκη οι 747 άνεργοι του Δήμου Τεμπών να μπορούν να εξυπηρετούνται από τον Δήμο (ΚΕΠ ή να δημιουργηθεί θέση ανταποκριτή υπαλλήλου του ΟΑΕΔ) και να μην αναγκάζονται να μετακινούνται στη Λάρισα, κάνοντας έξοδα σε μια τόσο δύσκολη εποχή. Όπως τόνισε ο κ. Μανώλης «οι αποστάσεις είναι μεγάλες και το κόστος μετακίνησης από την περιοχή του Δήμου Τεμπών προς τη Λάρισα είναι σημαντικό».

Επίσης, συζήτησαν διεξοδικά για τα προγράμματα που βρίσκονται σε εξέλιξη και προγράμματα που μπορεί να τα εκμεταλλευτεί και να τα αξιοποιήσει η νέα δημοτική αρχή προς όφελος των ανέργων της ευρύτερης περιοχής. Ο κ. Μανώλης ανέφερε ακόμη πως «το μείζον πρόβλημα της ανεργίας απαιτεί ευρύτερες συνεργασίες όλων των δήμων του νομού και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης γενικότερα, αλλά και ουσιαστική παρέμβαση της Πολιτείας, η οποία οφείλει να δημιουργήσει εκείνες τις προυποθέσεις που θα φέρουν στην περιοχή πραγματικές επενδύσεις».
ΚΑΤΩ ΟΛΥΜΠΟΣ
Στο μεταξύ συνεχίζοντας τις περιοδείες ο υποψήφιος δήμαρχος Τεμπών κ. Μανώλης, συνοδευόμενος από υποψηφίους και υποστηρικτές του συνδυασμού του, βρέθηκε σε χωριά του Κάτω Ολύμπου και συνομίλησε με κατοίκους των περιοχών για τα προβλήματα που παραμένουν άλυτα και τις προοπτικές που παρουσιάζει η περιοχή.

1 σχόλιο:

  1. ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΕΚΣΥΧΡΟΝΙΣΜΟ ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΟΛΙΤΗ ΜΕΣΩ Η/Υ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ..ΑΣΧΕΤΟΙ....ΠΕΡΙΦΕΡΙΚΑΡΙΟΙ ......ΚΑΙ ...ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥ...ΡΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή