oaednews

Παρασκευή 7 Μαρτίου 2014

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ

Σημαντική ανταπόκριση βρήκε η εκδήλωση που διοργάνωσε χτες στη Βουλή η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΚΚΕ, για τους εργαζόμενους στο δημόσιο τομέα και την τροπολογία - προσθήκη του Κόμματος σχετικά με τις διαθεσιμότητες. Στην εκδήλωση μίλησε η Πρόεδρος της ΚΟ του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα. Στη συνέχεια, πήραν το λόγο εργαζόμενοι που στη συντριπτική τους πλειοψηφία βρίσκονται σε διαθεσιμότητα. Κοινή ήταν η διαπίστωση ότι η τροπολογία που κατέθεσε το ΚΚΕ αποτελεί σημαντική συμβολή στον αγώνα που δίνουν για να μην χάσουν τη δουλειά τους, για το δικαίωμα στη σταθερή δουλειά με πλήρη δικαιώματα.

Ανάμεσα σε άλλους, παραβρέθηκαν και πήραν το λόγο εργαζόμενοι από τους παρακάτω χώρους: ΙΓΜΕ, Σχολικοί φύλακες, ΟΑΕΔ, υπουργείο Οικονομικών (καθαρίστριες), Εκπαιδευτικοί, ΕΟΠΥΥ, ΟΓΑ και άλλα ασφαλιστικά ταμεία, υπουργείο Πολιτισμού, ΑΕΙ, ΟΤΑ, υπουργείο Περιβάλλοντος, υπουργείο Τουριστικής Ανάπτυξης, δημοτική αστυνομία, Βοήθεια στο σπίτι, υπουργείο Γεωργίας, Τομείς Αποκατάστασης Σεισμοπλήκτων, ΕΤΕΑ, υπουργείο Εργασίας, υπουργείο Εσωτερικών και εργαζόμενοι που παραμένουν στο πόστο τους με προσωρινές διαταγές.
Υπενθυμίζεται ότι με την τροπολογία - προσθήκη που κατέθεσε σε νομοσχέδιο του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης, το ΚΚΕ ζητάει την επανασύσταση ή τη σύσταση θέσεων εργασίας στο δημόσιο και ευρύ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου