oaednews

Πέμπτη 13 Μαρτίου 2014

«Προκαλεί η κυβέρνηση για την ανεργία»



Την ανακοίνωση της ΕΛΣΤΑΤ για την ανεργία το 4ο τρίμηνο του 2013, σχολιάζει ο Δημήτρης Στρατούλης βουλευτής Β’ Αθήνας ΣΥΡΙΖΑ, υπεύθυνος ΕΕΚΕ Εργασίας.
Συγκεκριμένα ο κ. Στρατούλης δήλωσε πως: "Η ανεργία συνεχώς αυξάνεται και η κυβέρνηση προκαλεί ισχυριζόμενη ότι μειώνεται Τα επίσημα ποσοστά της ανεργίας, που σπάνε το ένα ιστορικό ρεκόρ μετά το άλλο λόγων των μνημονιακών πολιτικών λιτότητας, διαψεύδουν κατηγορηματικά τους επικοινωνιακούς ισχυρισμούς της κυβέρνησης ότι η ανεργία μειώνεται στη χώρας μας και ότι οι προσλήψεις είναι περισσότερες από τις απολύσεις.

Ο ρόλος της εθελόδουλης, που η κυβέρνηση έχει επιλέξει να παίζει έναντι της τρόικας, την οδηγεί να έχει επί της ουσίας συμφωνήσει μαζί της για την απελευθέρωση των ομαδικών απολύσεων, που από μόνη της θα οδηγήσει σε ακόμα μεγαλύτερη αύξηση της ανεργίας.
Οι άνεργοι, οι νέοι και όλος ο λαός έχουν στις τριπλές εκλογές του Μαΐου σημαντική ευκαιρία να ανοίξουν με την ψήφο τους το δρόμο για να φύγει η τρόικα, η κυβέρνηση που την υπηρετεί και τα μνημόνιά τους πριν προλάβουν να ολοκληρώσουν την συντελούμενη οικονομική και κοινωνική καταστροφή".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου