oaednews

Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2014

Συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής - Παράσταση διαμαρτυρίας στην διευθύντρια του ΟΑΕΔ

Σήμερα, Τρίτη 14 Γενάρη, το ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΤΑ ΑΤΤΙΚΗΣ και το σωματείο των εργαζόμενων στο Δήμο Πετρούπολης μαζί με τους εργαζόμενους στα κοινωφελή προγράμματα που...
δουλεύουν στο Δήμο Πετρούπολης, πραγματοποιήσαμε παράσταση διαμαρτυρίας στην διευθύντρια του ΟΑΕΔ στης περιοχής, για το σοβαρότατο πρόβλημα της καθυστέρησης των πληρωμών τους των εργαζομένων στα κοινωφελή προγράμματα. 

Θέσαμε στην διευθύντρια ότι οι εργαζόμενοι σε αυτά τα προγράμματα είναι απλήρωτοι για περισσότερο από 40 μέρες, ήταν μακροχρόνια άνεργοι και αντιμετωπίζουν ζητήματα στοιχειώδους διαβίωσης.


Το ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΤΑ ΑΤΤΙΚΗΣ θεωρεί απαράδεκτο να μην παίρνουν ακόμα και αυτό το πενιχρό ποσό που δικαιούνται από την εργασία τους. Απαιτήσαμε την άμεση καταβολή των δεδουλευμένων στους εργαζόμενους και να μη μείνει ούτε ένας εργαζόμενος απλήρωτος, έγκαιρη και σταθερή πληρωμή τους.

Η διευθύντρια του ΟΑΕΔ μας διαβεβαίωσε ότι το πρόβλημα βρίσκεται στα κεντρικά του ΟΑΕΔ δεν έχει ενημέρωση για το πότε θα πληρωθούν οι εργαζόμενοι και για πόσο καιρό θα είναι ακόμα απλήρωτοι.

Δεν θα σταματήσουμε εδώ.

Αύριο Τετάρτη 15 Γενάρη και ώρα 13.30 θα πραγματοποιήσουμε παράσταση διαμαρτυρίας στα κεντρικά του ΟΑΕΔ απαιτώντας 

• Την καταβολή όλων των δεδουλευμένων

• Σταθερή και μόνιμη δουλειά με πλήρη δικαιώματα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου