oaednews

Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014

Είσοδος μελών ΠΕΥ ΟΑΕΔ στο ΣΕΠΑ



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Έκδοση κάρτας εισόδου μελών μας στο Σ.Ε.Π.Α.

Συνάδελφοι,

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε, πως μετά από προσπάθειες του Δ.Σ. της Π.Ε.Υ.,  επετεύχθη συμφωνία  με τη Διοίκηση του Σ.Ε.Π.Α. (Συγκρότημα Εξυπηρέτησης Προσωπικού Αεροπορίας-τ.Κέντρο Ανεφοδιασμού ΜονάδωνΠολεμικής Αεροπορίας), με σκοπό την διευκόλυνση των μελών μας για οικονομικότερες αγορές.


Το Σ.Ε.Π.Α. βρίσκεται στην Αεροπορική Βάση Ελληνικού (Λ.Βουλιαγμένης 614) και στους χώρους του συγκροτήματος λειτουργούν: Πρατήριο τροφίμων (Super Market), Πρατήριο καυσίμων-πλυντήριο αυτοκινήτων, αναψυκτήριο -κυλικείο-παιδική χαρά, Πολυκαταστήματα με είδη ένδυσης, καλλυντικά, αθλητικά είδη, ηλεκτρονικά κ.λ.π.

Για την είσοδο στο Σ.Ε.Π.Α. είναι απαραίτητη η επίδειξη ειδικής κάρτας εισόδου, την οποία θα εκδώσει ο σύλλογος στους ενδιαφερόμενους.

Επισυνάπτεται πίνακας σε μορφή excel, όπου θα μας αποστείλετε πίσω συμπληρωμένη (αυστηρά σε αυτή τη φόρμα) με όλα τα στοιχεία που ζητούνται στο email του συλλόγου pey@oaed.gr, καθώς και μια φωτογραφία του εκάστοτε ενδιαφερόμενου, ανά υπηρεσία.
Καταληκτική προθεσμία αποστολής είναι η Τετάρτη 5Φεβρουαρίου 2014.
Θα ακολουθήσουν αναλυτικές πληροφορίες σε επόμενη ανακοίνωση.


Δικαίωμα έκδοσης κάρτας και πρόσβασης στο Σ.Ε.Π.Α.
έχουν αυστηρά τα μέλη μας!


6 σχόλια:

  1. Μήπως υπάρχει κάτι ανάλογο και για εμάς από Θεσσαλονίκη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. άλλη μια διάκριση μεταξύ των υπάλληλων ανάλογα σε ποιο σωματείο ανήκουν. Για τις κινητοποιήσεις τον Αύγουστο είμαστε όλοι μαζί αλλά για τα προνόμια μόνο για την πάρτη μας, Άλλη μια απόδειξη για το πόσο μας νοιώθετε κοινούς συναδέλφους αφού κάνουμε την ίδια δουλειά και έχουμε την ίδια μεταχείριση από τους κυβερνώντες. Αυτό μόνο συναδελφικότητα δεν δείχνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ολες οι αιτήσεις εγγραφής στη ΠΕΥ, από συναδέλφους προερχόμενους από άλλους Οργανισμούς έχουν γίνει -και εξακολουθούν να γίνονται- ομόφωνα δεκτές και είναι πάρα πολλές...Άρα το ερώτημα είναι σε τι χρειάζονται σύλλογοι και παρασύλλογοι, με μοναδικό κριτήριο την υπηρεσιακή καταγωγή.Είμαστε όλοι υπάλληλοι του ΟΑΕΔ ή του πρώην κέτερινγκ, της πρώην Ολυμπιακής, του πρώην δήμου κλπ, κλπ. Θέλουμε ισχυρό σωματείο ή θέλουμε μοίρασμα θέσεων και δυνάμεων?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αγαπητέ Ανώνυμε τις 31/1/2014 - 12:20 σε περίπτωση που είσαι συνάδελφος πρώην ΟΕΚ ΟΕΕ :αν πράγματι νιώθατε 'Ενα θα είχατε γραφτεί στον Σύλλογό μας (ΠΕΥ). Δεν καταλαβαίνω γιατί υπάρχουν στιγμές που μας "συμφέρει" να είμαστε Ένα κι άλλες που Δεν μας "Συμφέρει". Υπάρχουν ήδη αρκετοί συνάδελφοι που είναι μέλη του συλλόγου και δεν στερούνται καμίας παροχής. Για ποια διάκριση μιλάς όταν από μόνοι σας εξακολουθείτε και επιμένετε να είσαστε ένας ξεχωριστός σύλλογος?
    Σε περίπτωση που είσαι συνάδελφος από άλλο πρωτοβάθμιο, μπορείτε ν απευθύνετε το αίτημα προς το σωματείο σας και να το διερευνήσουν.
    Το ΣΕΠΑ είναι παροχή του της ΠΕΥ ΟΑΕΔ όχι της Ομοσπονδίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χάιντη καλά τα λες, αλλά το ζητούμενο είναι να μην διαλυθούν οι δύο σύλλογοι γιατί πρέπει να υπάρχουν για να διεκδικούν την επανασύσταση των δύο οργανισμών που άδικα πολύ άδικα έκλεισαν εν μέσω μια νυκτί. Για αυτό κ μόνο πρέπει να υπάρχουν κ όχι για να ανταγωνίζονται την ΠΕΥ. Αν εσείς θέλετε να διαλυθούν για να μην έχουν λόγο στα δικαιώματά τους, τότε πάσο. Έχουν τόσο μεγάλο έργο κ τόσα μέτωπα να αντιμετωπίσουν & πρέπει να υπάρχουν για να διεκδικούν δικαιώματα όπως σπίτια για τον φτωχό, βρεφονηπιακούς για τα παιδιά των εργαζομένων, τουρισμό για αυτούς που δικαιούνται όπως οι συνταξιούχοι που φέτος πετάχτηκαν έξω.....δεν νομίζω λοιπόν πως είναι λόγος διάκρισης η ύπαρξη των δύο συλλόγων αλλά είναι διάκριση μεταξύ των εργαζομένων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή