oaednews

Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013

ΠΕΥ-ΟΑΕΔ: Η Ελληνική Ραδιοτηλεόραση ΕΑΛΩ!

Συνάδελφοι,




Ραντεβού για σήμερα 12/6/2013 στο ΚΠΑ Αγίας Παρασκευή στις 15:00 (Μεσογείων 470) και πορεία προς την ΕΡΤ


Η Ελληνική Ραδιοτηλεόραση ΕΑΛΩ!
Η δημόσια τηλεόραση και ραδιοφωνία σίγησε χθες και εν μία νυκτί βρέθηκαν περί τις 2700 οικογένειες αντιμέτωπες με το "θεριό" της ανεργίας. Ο δημόσιος χαρακτήρας της ενημέρωσης παγώνει για τη χώρα μας και οι αποφάσεις χωρίς εμάς για εμάς συνεχίζονται, λαμβανόμενες όλο και πιο αμείλικτα. Όσα περιθώρια τους αφήνουμε τόσα και άλλα τόσα παίρνουν και καταδικάζουν την ελληνική κοινωνία να ζει με το κεφάλι σκυμμένο και τις τσέπες άδειες.




Συνάδελφοι,



Από σήμερα καλούμαστε να εγγράψουμε ως ανέργους στα μητρώα μας τους εργαζόμενους της ΕΡΤ, που για εμάς, ο κάθε νέος άνεργος, όπως πολλές φορές έχουμε επισημάνει, δεν είναι ένα απλό νούμερο αποτυπωμένο σε κάποια κάρτα ανεργίας. Ο καθένας είναι μια προσωπική ιστορία, με οικογένεια, προβλήματα, υποχρεώσεις. Με τσακισμένα όνειρα και μειωμένες αντοχές. Ο ΟΑΕΔ δεν αντέχει άλλες τέτοιες πικρές ιστορίες. Δεν σας "θέλουμε", συν-άδελφοι της ΕΡΤ, στους γκισέδες μας. Ξέρουμε καλύτερα από όλους ότι πρέπει να "διώξουμε" κόσμο που συναλλάσσεται με τις Υπηρεσίες μας και όχι να συσσωρεύσουμε και άλλους στο όνομα μιας απατηλής ανάπτυξης και μιας ιδιότυπης ανταγωνιστικότητας.



Συνάδελφοι,



η αφύπνιση έχει χτυπήσει και όποιος δεν την ακούει θα ξυπνήσει απότομα για να ζήσει τον προσωπικό του εφιάλτη. Όποιος νομίζει ότι η χθεσινή αιφνιδιαστική απόφαση της Κυβέρνησης δεν τον αφορά, πλανάται πλάνην οικτράν! Αν δεν σταθούμε σήμερα δίπλα στους εργαζόμενους της ΕΡΤ, είναι σαν να παίρνουμε σειρά για τη "λαιμητόμο" που στήνεται.



Συνάδελφοι,



σας καλούμε όλους να βρεθούμε στο πλευρό των εργαζομένων της ΕΡΤ, αλλά και να αντισταθούμε στη φίμωση της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης, στη φίμωση της δημοκρατίας.

Σας καλούμε ..........

Βγείτε στους δρόμους, ξεσηκωθείτε, αντισταθείτε!!!

Όλοι στο ραδιομέγαρο στην ΕΡΤ με μαζική συμμετοχή!

                                Για το ΔΣ

          Ο ΠΡΌΕΔΡΟΣ                          Η Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΜΑΚΡΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ               ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΦΩΤΕΙΝΗ










3 σχόλια:

  1. 3000 επιπλέον άνεργοι, θύματα ενός ακήρυχτου πολέμου και μιας ανάλγητης πολιτικής, που σβήνει τη δίψα της στον ποταμό της ανθρώπινης δυστυχίας, στις αυτοκτονίες, στους άστεγους, στους νεόπτωχους...Τί άλλο περιμένουμε να δούμε; Ποιος θα είναι πραγματικά ευτυχισμένος όταν η δυστυχία βρίσκεται έξω από τα σκαλιά του σπιτιού του και αφορά τον "ΑΛΛΟ"...ο ΑΛΛΟΣ που είναι άνθρωπος, έχει ψυχή, συναισθήματα και ανάγκες, είναι ΑΔΕΛΦΟΣ.... ξεπουλήσαμε τα πάντα, κρυφτήκαμε πίσω από τη ματαιοδοξία μας και τον ατομισμό μας, αναζητώντας την ευτυχία στο θάνατο της κατσίκας του άλλου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αχ, ο Χριστόδουλος είχε τόσο δίκιο. Με ένα ανέκδοτο άφησε εποχή.Μακάρι να μπορούσαμε να δούμε την φωτιά που αγγίζει την αυλή του γείτονα και μετά τη δική μας..
    Κάποτε θα λέμε στα παιδιά μας ότι ξεκίναγε η τηλεόραση με το στογγυλό σήμα και έκλεινε με το "ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι". Περιμέναμε παιδάκια να δούμε το μικυ μαους..και την ταινία την Κυριακή την ελληνική. Τώρα είναι όλα άδεια...και δεν μιλάω μόνο για το κανάλι (μαυρίλα).Είμαστε όλοι άδειοι, σοκαρισμένοι..Ένα μόνο αναρωτιέμαι...γιατι μας λένε τόσο καιρό ότι τα δύσκολα περάσανε και τώρα έρχεται η "ανάπτυξη". Ρώσικη ρουλέτα είναι πια η εργασία μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ αμεση αντιδραση!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή