oaednews

Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2013

Παγκόσμια Εβδομάδα Επιχειρηματικότητας

Η «Παγκόσμια Εβδομάδα Επιχειρηματικότητας», είναι ο συνδυασμός και η επέκταση δύο επιτυχημένων πρωτοβουλιών: της έναρξης της «Εβδομάδας Επιχειρηματικότητας» στην Αγγλία το 2004 και αυτής στις Η.Π.Α. το 2007.
Ως παγκόσμιος θεσμός ξεκίνησε το 2008 με εβδομήντα πέντε χώρες, ενώ τώρα συμμετέχουν περισσότερες από 130 χώρες.
Οικοδεσπότης για την Ελλάδα είναι η Ομοσπονδία Ελληνικών Συνδέσμων Νέων Επιχειρηματιών.
Ελληνικές δράσεις επιχειρηματικότητας στα πλαίσια της 6ης Παγκόσμιας Εβδομάδας Επιχειρηματικότητας (18-30 Νοεμβρίου 2013)

Η 6η Παγκόσμια Εβδομάδα Επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα ξεκινάει στις 18 Νοεμβρίου και λήγει στις 30 Νοεμβρίου 2013, κατά τη διάρκεια της οποία έχουν προγραμματιστεί και συνεχίζονται να προγραμματίζονται εκατοντάδες δράσεις σε όλον τον κόσμο, και πλέον πολλές είναι αυτές που θα υλοποιηθούν και στην Ελλάδα. 
Η ΟΕΣΥΝΕ ως οικοδεσπότης της 6ης Παγκόσμιας Εβδομάδας Επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα καλεί όσους φορείς (ιδιωτικούς και δημόσιους) επιθυμούν να διοργανώσουν κάποια εκδήλωση αφιερωμένη στην επιχειρηματικότητα να επισκεφτούν την ιστοσελίδα gr.unleashingideas.org και να εγγραφούν ως Εθνικοί Συνεργάτες.
Έτσι, όλες οι σχετικές με την επιχειρηματικότητα δράσεις, καθώς και οι φορείς που τις διοργανώνουν αποκτούν άμεσα παγκόσμια προβολή σε περισσότερες από 130 χώρες, διευρύνοντας έτσι τη δικτύωση των νέων επιχειρήσεων και διευκολύνοντας την πρόσβασή τους σε νέες υπερεθνικές αγορές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου