oaednews

Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2013

Βρε ουστ!

Πριν από λίγες ημέρες, σύσσωμες οι πρωινές εκπομπές των καναλιών ξεκίνησαν τις ζωντανές συνδέσεις με τον ΟΑΕΔ Καλλιθέας, «ζουμάροντας» στις ουρές των ανέργων.
 Οι συνδέσεις συνεχίστηκαν και μέχρι τις μεσημεριανές εκπομπές, όπου -ως διά μαγείας- ουρές πλέον δεν φαίνονταν στα τηλεοπτικά πλάνα. Και φαίνεται ότι αρκετοί ήταν όσοι ενοχλήθηκαν, που βρέθηκαν να αποτελούν στοιχεία ενός τηλε-σόου. Γράφει ο Πέτρος:

«Ποιος σας είπε, ρε γελοίοι, εκεί στα κανάλια, ότι όταν βρίσκομαι στημένος στις άθλιες ουρές τού άθλιου ΟΑΕΔ έχετε το δικαίωμα να με βιντεοσκοπείτε για να με προσφέρετε εν ψυχρώ, εμένα και όλους τους άλλους που είμαστε μαζί στημένοι, σαν υπερθέαμα για τους τηλεθεατές σας;
»Οχι, δεν ντρέπομαι που είμαι άνεργος, δεν θα σας κάνω αυτή τη χάρη, απλώς αναρωτιέμαι: Εσείς δεν ντρέπεστε; Δεν σας έχει μείνει καμία τσίπα επάνω σας;
»Κι αν όχι τίποτ' άλλο, πρέπει να υφίσταμαι τις μελούρες που συνοδεύουν την εικόνα μου και επιπλέον να μουλιάζω μέσα στα κροκοδείλια δάκρυα που χύνετε για πάρτη μου... Βρε ουστ!
Πέτρος Κ., 42 χρόνων»

enet.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου