oaednews

Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2013

Παντελής Καψής: Θα μπει εισαγγελέας για την κατάληψη της ΕΡΤ

Την εισαγγελική παρέμβαση για την έξωση των εργαζομένων της ΕΡΤ από το Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής προανήγγειλε ο υφυπουργός της Δημόσιας Τηλεόρασης Παντελής Καψής, ο οποίος μάλιστα χαρακτήρισε τους καταληψίες της ΕΡΤ «προκλητικούς».
Ο κ. Καψής σε ραδιοφωνική του συνέντευξη, αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο εισαγγελικής παρέμβασης για να εκκενωθεί το Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής δηλώνοντας...
«φαντάζομαι ότι κάποια στιγμή θα καταστεί αναγκαία. Έγινε μια προσπάθεια να λυθεί συναινετικά. Έγινε η συζήτηση με την EBU και είπαμε ότι πρέπει να υπάρξει ενημερωτικό πρόγραμμα. Εντός των ημερών θα υπάρξει και δελτίο ειδήσεων. Πλέον δεν έχει την παραμικρή ηθική δικαιολογία να παραμένει υπό κατάληψη η Αγία Παρασκευή η οποία έχει σταματήσει να εκπέμπει πρόγραμμα και γίνεται μόνο μέσω διαδικτύου», μεταδίδει ο real-fm.
Μάλιστα ο κ. Καψής, σχολίασε περαιτέρω την κατάληψη των εργαζόμενων της ΕΡΤ λέγοντας πως «το να κατακρατούν εξοπλισμό 100άδων εκατομμυρίων ή δεκάδων εκατομμυρίων μόνο και μόνο για μία web-tv η οποία μπορεί να βγει από ένα διαμέρισμα πολυκατοικίας αγγίζει τα όρια της πρόκλησης πλέον».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου