oaednews

Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2013

«Θα χυθεί αίμα εάν κλείσουν τη ΛΑΡΚΟ» προειδοποιούν οι εργαζόμενοι

Ετοιμοπόλεμοι οι εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ αναμένουν τις αποφάσεις τρόικας - κυβέρνησης για το μέλλον της επιχείρησης και προαναγγέλλουν σκληρές κινητοποιήσεις σε πέντε νομούς της χώρας.
«Θα χυθεί αίμα», προειδοποιεί, μέσω του newpost, ο πρόεδρος των εργαζομένων Ανδρέας Κορέντζελος.
«Οποιαδήποτε προσπάθεια για κλείσιμο της ΛΑΡΚΟ θα είναι αιτία πολέμου σε πέντε νομούς. Θα αποτελέσει σοβαρό πλήγμα για την κυβέρηση. Η σπίθα του ξεσηκωμού όλων των εργαζομένων θα ξεκινήσει από τη ΛΑΡΚΟ. Έχουμε στο DNA μας το σκληρό αγώνα για τη δικαιοσύνη. Θα χυθεί αίμα για τη ΛΑΡΚΟ», λέει χωρίς περιστροφές.
Και μέσω του newpost απευθύνει «έκκληση στον πρωθυπουργό να μην προχωρήσει σε αυτήν την απόφαση που θα πυροδοτήσει αντιδράσεις σε όλη τη χώρα».
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του newpost, νωρίτερα το μεσημέρι μέλη του Δ.Σ της εταιρείας συναντήθηκαν με εκπροσώπους των εργαζομένων στη Φθιώτιδα, κάνοντας μια πρώτη συζήτηση για την «εμπλοκή» που προέκυψε με την τρόικα, όσον αφορά στη ΛΑΡΚΟ, την ΕΛΒΟ και την ΕΑΣ.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η συζήτηση δεν ήταν εκτενής καθώς «η διοίκηση φάνηκε μουδιασμένη» ενώ οι δύο πλευρές επιφυλάχτηκαν να συναντηθούν όταν θα υπάρξουν περισσότερες πληροφορίες.

Πηγή: newspost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου