oaednews

Δευτέρα 12 Αυγούστου 2013

Απόγνωση:Σχολική φύλακας απειλησε να δωσει τελος στην ζωη της

Τέλος στην ζωή της απειλησε οτι θα δωσει σχολικη φυλακας αμεσως μετα την απορριπτική απόφαση του πρωτοδικειου Θεσσαλονικης  που αφορούσε το αιτημα της εξαίρεσης απο το μετρο της διαθεσιμοτητας που ειχαν κατεθεση 89 σχολικοι φυλακες.

Συμφωνα με πληροφορίες η σχολικη φυλακας κατευθύνθηκε στο δημαρχειο Θεσσαλονικης όπου και ανεβηκε στο μπαλκόνι και απειλούσε να πεσει στο κενό.
Δημοτικοι υπαλληλοι την αντελήφθησαν και μετα την επεμβαση ειδικού διαπραγματευτή  της αστυνομιας επειτα απο αρκετή μαλιστα ώρα μεταπεισθη οπου και απομακρυνθηκε με περιπολικό.
Η κοινωνία είναι στα όριά της και δεν αντεχει  αλλες αυτοκτονίες και σκηνες απογνωσης, ας φροντισουμε όλοι λοιπόν ωστε συντομα η απογνωση να μετατραπεί σε ποταμι οργής καινα παρασύρει μακρια όλους αυτούς που δεν υπολογιζουν ανθρωπινες ζωές,ονειρα,ελπιδες,οικογενειες και με αδικους φασιστικους πακεταρισμενους νομους στα μετρα τους διαλύουν καταστρεφουν και ξεπουλούν ενα ολοκληρο λαο και μια χωρα, μια χωρα που ότι και να κανουν, το ξερουν, πολλοί το προσπάθησαν, δεν θα ειναι ποτε δική τους.

εργαζόμενοι ΟΤΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου