oaednews

Δευτέρα 8 Ιουλίου 2013

Ανακοίνωση ΠΕΥ-ΟΑΕΔ για Στάση Εργασίας

Συνάδελφοι,

 Το success  story  συνεχίζεται…

Ήδη δρομολογήθηκε η μετακίνηση 4.000 εργαζόμενων της Δημοτικής Αστυνομίας και ετοιμάζεται ακόμη μεγαλύτερη παρέμβαση για διαθεσιμότητες και απολύσεις σε Οργανισμούς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, Νοσοκομεία, Εκπαίδευση, Υπουργεία και άλλες Δημόσιες Υπηρεσίες!

12.500 υπάλληλοι τίθενται άμεσα σε κινητικότητα, ο χρόνος διαθεσιμότητας μειώνεται και μετά οι υπάλληλοι μπορεί(;) να απολυθούν!
15.000 απολύσεις προωθούνται να πραγματοποιηθούν μέχρι το 2014!
Με προωθούμενη νομοθετική ρύθμιση, καταργείται ακόμη και η προστασία των ασφαλιστικών μέτρων, προκειμένου να διευκολυνθούν και να διευρυνθούν οι απολύσεις!
Σε μια χώρα που η ανεργία έχει φθάσει στο 30% και των νέων στο 60%, τα δημόσια κοινωνικά αγαθά σταδιακά καταργούνται και προωθούνται νέα μέτρα για μεγαλύτερη ανεργία, για μεγαλύτερη εξαθλίωση της ελληνικής κοινωνίας!!!

Σε όλα αυτά η  ΑΔΕΔΥ προκήρυξε στάση εργασίας για σήμερα, Δευτέρα, 8/7/2013, από τις 12.00  έως τη λήξη του ωραρίου  και συγκέντρωση στις 12.30 στην Πλατεία Καραϊσκάκη με πορεία στο Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης.


Καλούμε όλους τους συναδέλφους να συμμετέχουν στη σημερινή στάση-συγκέντρωση. Καλούμε την ΑΔΕΔΥ  να προσανατολίσει τους εργαζόμενους και να μπει μπροστά σε αγώνες ανάλογους με τα εργασιακά δικαιώματα που πλήττονται βάναυσα, ανάλογους με το εύρος της «λεηλασίας» της εργασίας και της κοινωνίας. Καλούμε την κυβέρνηση να σταματήσει το «αιματοκύλισμα» των εργαζομένων και της κοινωνίας συνολικά…


 Για το ΔΣ 

Ο Πρόεδρος                              Η Γ. Γραμματέας 

Μακράκης Γεώργιος                       Θεολόγου Φωτεινή 

1 σχόλιο:

  1. Η ΑΔΕΔΥ ΕΚΑΝΕ ΠΑΛΙ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΗΣ.ΕΥΓΕ.ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΑΕΔ ΚΑΙ ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή