oaednews

Κυριακή 3 Μαρτίου 2013

Προκήρυξη για 200 μόνιμους εφοριακούς τον Μάρτιο 2013

Μέσα στο Μάρτιο θα εκδοθεί η προκήρυξη για τους 200 μόνιμους εφοριακούς - ελεγκτές από το υπουργείο Οικονομικών .Οι 200 μόνιμοι εφοριακοί θα στελεχώσουν το σώμα ελεγκτών βεβαίωσης και αναγκαστικής είσπραξης των εσόδων του κράτους στο υπουργείο Οικονομικών.Σύμφωνα με την εφημερίδα το Εθνος μέσα στην εβδομάδα θα αναρτηθεί στο ΑΣΕΠ η προκήρυξη για τους 200 μόνιμους εφοριακούς και οι αιτήσεις θα γίνουν ηλεκτρονικά.
Τα κριτήρια των υποψηφίων για τους 200 μόνιμους Εφοριακούς θα είναι αυστηρά και υψηλού επιστημονικού επιπέδου με απαραίτητο το πτυχίο πανεπιστημιακής εκπαίδευσης οικονομικής κατεύθυνσης, άλλα και μεταπτυχιακού επίσης σε οικονομική κατεύθυνση.
Το νέο ανεξάρτητο Σώμα που θα στελεχώσουν οι 200 μόνιμοι εφοριακοί θα διοικείται από μη πολιτικό πρόσωπο με θητεία συγκεκριμένης διάρκειας και θα αποτελείται από τουλάχιστον 2.000 έμπειρους ελεγκτές και χιλιάδες υπαλλήλους .Οι 1800 ελεγκτές θα προέλθουν απο μετατάξεις δημοσίων υπαλλήλων που θα πληρούν τα κριτήρια

2 σχόλια:

  1. Οι εφοριακοί είμαστε οι πλέον στοχοποιημένοι υπαλληλοι του Δημοσίου- Υπάλληλος ΔΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. H ALPHA Πληροφορική παρέχει έκπτωση 20% για την απόκτηση πιστοποίησησης Χρήσης Η/Υ (ECDL) στους αναγνώστες του oaednews.blogspot.

    Τηλ. Επικοινωνίας: 2103823982
    mail: info@alpha-ekp.gr
    Site: http://www.alpha-ekp.gr

    ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΠΡΟΣΘΕΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ

    ΚΩΔ. 001:Γνώση χειρισμού Η/Υ στα αντικείμενα:
    (α) επεξεργασίας κειμένων,
    (β) υπολογιστικών φύλλων και
    (γ) υπηρεσιών διαδικτύου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή