oaednews

Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2013

Πάγκαλος: Να απολύσουμε δημόσιους υπάλληλους- Εκτιμώ τον Μέργο

Την άποψη ότι πρέπει να γίνει άρση της μονιμότητας των δημοσίων υπαλλήλων -εκτός ορισμένων ειδικών κατηγοριών- εξέφρασε ο Θεόδωρος Πάγκαλος στην πρωινή εκπομπή του Mega.
«Πρέπει να ερωτηθούν οι πολίτες για τη μονιμότητα των δημοσίων υπαλλήλων και να πάρουν θέση», δήλωσε ο πρώην αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και πρόσθεσε ότι πρέπει να απολύσουμε δημόσιους υπαλλήλους, να κλείσουμε άχρηστους φορείς και να πουλήσουμε αδρανή πλουτοπαραγωγικά περιουσιακά στοιχεία του δημοσίου.

Την ίδια ώρα, υποστηρικτή στο πρόσωπο του Θ. Πάγκαλου βρήκε ο Γ. Μέργος, καθώς ο πρώτος σημείωσε πως ο γ.γ του υπουργείου Οικονομικών εξέφρασε «μία οικονομική άποψη, η οποία δεν είναι λανθασμένη».

Παράλληλα τόνισε ότι ήταν λάθος ο χρόνος που επέλεξε ο Γ. Μέργος να δημοσιοποιήσει αυτές τις απόψεις.

«O κ. Μέργος εξέφρασε μια πανεπιστημιακή άποψη, ενώ την ίδια στιγμή είναι γενικός γραμματέας του υπουργείου Οικονομικών. Αυτό είναι λάθος. Κατά την άποψή μου, αυτό που εξέφρασε, είναι μια οικονομική άποψη, η οποία δεν είναι λανθασμένη. Είναι απλά μια κουβέντα που απλά δεν πρέπει να λέγεται. Αυτό όμως που δεν πρέπει να κάνεις είναι να δυναμιτίζεις το ήδη τεταμένο κλίμα» δήλωσε ο Θόδωρος Πάγκαλος.

Παράλληλα, όσον αφορά το θέμα του λάθους του ΔΝΤ, εκτίμησε πως αν είχαμε κάνει ό,τι μας περνάει από το χέρι για μια πολιτική ενάντια στη ύφεση, τότε θα μπορούσαμε να συζητήσουμε και για τον πολλαπλασιαστή.

6 σχόλια:

  1. Μιλανε ολοι..μιλαει κι ο Παγκαλος! Για το ποσα φαγατε και αν τιμωρηθηκατε ρωτησατε τον κοσμο? Απυθμενο θρασος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΙ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΑΠΟΙΩΝ ΣΑΝ ΤΟΝ ΜΕΡΓΟ.ΤΟΝ ΓΕΩΡΓΙΟΥ,ΤΟΝ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ,ΤΟΝ ΛΟΒΕΡΔΟ ΜΑΣ ΕΦΤΑΣΑΝ ΕΔΩ .ΤΩΡΑ ΣΚΕΦΤΗΚΑΝ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ΔΕΝ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΟ.ΤΑ ΠΑΧΥΔΕΡΜΑ ΘΡΑΣΟΣ ΕΧΟΥΝ,ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΚΑΙ ΤΣΙΠΑ ΠΟΥ ΝΑ ΤΗΝ ΒΡΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μια Γερμανική παροιμία,σε ελεύθερη μετάφραση, λέει ότι αν βρεθούν τρεις καθηγητές μαζί, χάθηκε το Έθνος.

      “Drei Professoren, Vaterland verloren”

      Διαγραφή
  3. Ναι συμφωνώ κ. Πάγκαλε. Ο θεός να σας κάνει κύριο, τέλος πάντων. Να γίνουν απολύσεις αλλά να ξεκινήσουν από εκεί που έχετε μονιμοποιήσει και εργάζεται η κόρη σας, δηλαδή την Βουλή των Ελλήνων. Τι είπα την Βουλή των Ελλήνων, το παίρνω πίσω μην κάνω και την χάρη σε αυτούς τους δήθεν πατριώτες που μας εκπροσωπούν να λέγονται και Έλληνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σε αυτούς τους δημόσιους υπάλληλους που ο Πάγκαλος προτείνει να απολυθούν, συμπεριλαμβάνεται και η κόρη του που "εργάζεται" στο δήμο της Αθήνας; μάλλον όχι...αυτή εξαιρείται!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μιλάει και ο Κος Πάγκαλος υιοθετόντας τις απόψεις του παππού του ο οποίος τότε διέλυσε το δημόσιο, απέλυσε κόσμο χωρίς κριτήρια και δια της βίας, ώστε κατόπιν να αναπληρώσει τις θέσεις με νέους υπαλήλους και με την αξιοκρατία του ρουσφετιού. Ο Κύριος Πάγκαλος ο οποίος εξ αιτίας διαφόρων λόγων και τελευταία και λόγω ηλικίας, έχει ξεχάσει πόσους διόρισε απο την εκλογική του περιφέρεια συμπεριλαμβανομένης, φυσικά, και της κόρης του . Παρόλα αυτά δεν φταίνε αυτοί, εμείς φταίμε που ενω γκρεμίζεται το σύμπαν γύρω μας καθόμαστε και τους "ρεμβάζουμε" . Εχω δε παρατηρήσει,συνεχίζοντας, ότι σε κάθε εποχή, κάθε πολέμου όπου εμπλέκονται οι Γερμανοί, πάντα θα υπάρχουν κάποιοι "φούρνοι", κάποιες "λίστες" και κάποιο "ολοκαύτωμα" και πάντα κάποιοι δοσίλογοι....(παιδιά συγνώμη δεν ξέρω να γράφω τη λέξη διότι μέχρι σήμερα δεν την είχα στο λεξιλόγιό μου και μέχρι σήμερα απεύφευγαν να μας τη διδάξουν , ξανά)

    ΑπάντησηΔιαγραφή