oaednews

Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2013

ΠΕΥ ΟΑΕΔ·: Συμμετοχή στην 24ωρη Γενική Απεργία


Συνάδελφοι και Συναδέλφισσες,
Το Δ.Σ. της ΠΕΥ ΟΑΕΔ σας καλεί  όλους να συμμετάσχετε στην απεργία της 20ης Φεβρουαρίου 2013. Σας καλούμε όλους δίπλα μας στον αγώνα, προκειμένου να δώσουμε ένα ηχηρό μήνυμα σε όσους νομίζουν ότι μπορούν να μας καθηλώσουν στα γραφειάκια μας και να μας κλείσουν στο καβούκι μας, σε όσους μας θεωρούν «ανακυκλώσιμο» είδος.

Συνάδελφοι,
Δεν  έχουμε πρόθεση ούτε να ωραιοποιήσουμε καταστάσεις ούτε να κρύψουμε αλήθειες. Και εμείς, όπως και πολλοί από εσάς, έχουμε μεγάλες ενστάσεις για τον τρόπο που διοργανώνονται οι απεργίες από τη ΓΣΕΕ και την ΑΔΕΔΥ, για την αποτελεσματικότητα του τρόπου που κηρύσσονται, για τη διάρκειά τους και για πολλά άλλα. Όμως οι ενστάσεις δεν αρκούν!!! Από μόνες τους εξυπηρετούν τελικά, έστω και άθελά τους, τα ίδια συμφέροντα! Εμείς θα επιμείνουμε να αγωνιζόμαστε κόντρα σε όλους αυτούς που θέλουν να είμαστε απογοητευμένοι, ηττημένοι και παραδομένοι στον καναπέ. Οι προκλήσεις είναι μπροστά!
Στις 20 Φλεβάρη θέλουμε να δούμε εκατοντάδες χιλιάδες λαού στους δρόμους και να μη ζήσουμε μια αποτυχημένη απεργία,  που θα δώσει χαρά τόσο στην κυβέρνηση και την τρόικα για τα μέτρα που μπορούν ανενόχλητα να πάρουν, όσο και σε όσους από το συνδικαλιστικό χώρο επιδιώκουν ακριβώς την αποτυχία των αγώνων, αλλά και στα διάφορα γνωστά παπαγαλάκια των ΜΜΕ.
Εμείς πιστεύουμε  ότι  δεν υπάρχει άλλη επιλογή, εκτός από τη συμμετοχή. Όχι μόνο για λόγους αξιοπρέπειας! Όχι μόνο για να μπορούμε να κοιτάμε τα παιδιά μας στα μάτια! Όχι μόνο για να έχουμε δικαίωμα στο όνειρο για ένα καλύτερο αύριο, ένα καλύτερο σήμερα! Αλλά και γιατί μόνο αν αγωνιζόμαστε οι ίδιοι δικαιούμαστε  να αποδοκιμάσουμε την απραξία των Άλλων, αυτών που έπρεπε να είναι οι μπροστάρηδες και όχι οι συνένοχοι. Και μόνο με το παράδειγμά μας, θα  πείσουμε τους υπόλοιπους Άλλους, αυτούς που με κάποιο δισταγμό και αμφισβήτηση αδημονούν για έναν αληθινό αγώνα, να έρθουν κοντά μας στο δρόμο και όλοι μαζί να διεκδικήσουμε αυτά που μας ανήκουν και να διαφυλάξουμε αυτά που μας κλέβουν!
Συνάδελφοι,
Η συγκυβέρνηση και η τρόικα κορυφώνουν την επίθεση τους, με στόχο τη φτωχοποίηση και την εξαθλίωση της Ελληνικής κοινωνίας

Όσο δεν αγωνιζόμαστε, ο εφιάλτης που βιώνει η ελληνική κοινωνία δεν θα έχει τέλος!!!
Συνάδελφοι,
Χαμένος αγώνας είναι ο αγώνας που δεν δίνεται!!!
Συνάδελφοι,
Μόνο  με τους αγώνες υπάρχει ελπίδα…

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΙΣ 20 ΦΛΕΒΑΡΗ
Για τους  εργαζόμενους  του ΟΑΕΔ συγκέντρωση στις 11πμ στο Πεδίο του Άρεως, στο Πολυτεχνείο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου