oaednews

Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013

Συμμετοχή - Ενότητα - Δράση

Ο Ελληνας έχει, δυστυχώς μάθει να εξαρτάται απο κόμματα. Υπάρχει πάντα η καχυποψία ότι ακόμα κι αυτοί που είναι εκτός κομμάτων ,"κάπου" ανήκουν.

Αυτό είναι που πρέπει να ξεπεραστεί. Σίγουρα όλοι κάπου πιστεύουν αλλά αυτή η πίστη δεν είναι απαραίτητα ένα πολιτικό κόμμα, μπορεί να είναι ένα υψηλότερο ιδανικό. Δυστυχώς στην Ελλάδα έτσι όπως ζούμε σήμερα έχει εξευτελιστεί καθε μορφή ιδεολογίας. Δυστυχώς τα χρόνια που θα ακολούθήσουν θα είναι ακόμα πιο δύσκολα. Η ανεργία θα αυξηθεί, οι απολύσεις θα ενταθούν και ο μισθός θα απαξιωθεί.Ο λαός πρέπει να πάψει να πιστεύει σε υποσχέσεις. Μόνο ενωμένοι οι άνθρωποι μπορούν να προχωρήσουν και να αντισταθούν στα προβλήματα και την αδικία.Προσωπικά δεν θα μπορούσα να πω ότι δεν θα υπάρξουν απολύσεις, ότι οι μισθοί θα παραμείνουν ή θα αυξηθούν, ότι τα επιδόματα θα δωθούν κι ότι η ζωή μας θα γίνει όπως πριν. Φυσικά μπορεί να γίνει, αλλά αυτό θα συμβεί μόνο με ενότητα και αγώνα.Κάθε πρόβλημα αντιμετωπίζεται αφού αναγνωρισθεί ως πρόβλημα κι αφού κινητοποιήσει τον μηχανισμό άμυνας του λαού. Ξέρουμε ότι έχουμε χάσει πολλά και θα χάσουμε κι άλλα. Απο την άλλη ξέρουμε ότι η δυναμική παρουσία κι η ενότητα, φοβίζουν. Εδω δίνεται η ευκαιρία στους συναδέλφους να δοκιμάσουν κάτι το διαφορετικό, το αχρωμάτιστο. Απλά σκεφτείτε τι κερδίσατε αλλά και τι χάσατε ψηφίζοντας κομματικά. Μην κολλάτε στο τι ήταν κάποιος κάποτε. Ολοι έχουν το δικαίωμα να αλλάξουν και να ξεκολλήσουν απο το τέλμα.Μόνο η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ κι ΕΝΟΤΗΤΑ μπορούν να οδηγήσουν στη ΔΡΑΣΗ η οποια θα βάλει ένα θετικό λιθαράκι στους αγώνες ενός καλύτερου αύριο, στην άρση της απαξίωσης των δημοσίων υπαλλήλων, στην άρση της απαξιώσης των υπαλλήλων που είναι στην πρώτη κυρίως γραμμή του οργανισμού. Συνάδελφοι ενωθείτε και ψηφίστε σε ότι πιστεύετε καλύτερο για εσας και τους συναδέλφους σας, αλλά και σε ότι ορίζει η συνείδησή σας να ψηφίσετε.
Δ.Β

5 σχόλια:

  1. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟΥΣ ΓΙΩΡΓΗΔΕΣ ΑΠΟ ΚΡΗΤΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κι εγω εχω απο κρήτη ρε παιδιά αλλά είμαι γυναίκα γράφτε και καμιά καλή επιτυχία γενικά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. TO ΚΠΑ ΑΘΗΝΩΝ ΝΕΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ!!!!!! ΜΗΝ ΜΑΣ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΟΤΑΝ ΒΓΕΙΤΕ ΝΙΚΗΤΕΣ!!!!!ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλη επιτυχία στο ψηφοδέλτιο σας! Ειστε ήδη νικητές στη συνείδηση μας. Καλη επιτυχία σε όλες και ολους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. καλη επιτυχια. Η ταλαιπωρημενη δυτικη αττικη σας στηριζει

    ΑπάντησηΔιαγραφή