oaednews

Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013

Συγκέντρωση ανέργων έξω από τον ΟΑΕΔ Χαλκίδας

Μετά από κάλεσμα του Συλλόγου Γυναικών Χαλκίδας, μέλος της Ομοσπονδίας Γυναικών Ελλάδος, άνεργοι από διάφορους κλάδους, σπουδαστές του ΤΕΙ Χαλκίδας, η επιτροπή ανέργων Χαλκίδας και οι επιτροπές αγώνα του ΜΑΣ, συγκεντρώθηκαν σήμερα το πρωί έξω από τον ΟΑΕΔ Χαλκίδας και εξέφρασαν την αντίθεση τους για τα συνεχόμενα αντιλαϊκά μέτρα που παίρνει η κυβέρνηση.


Δυναμικό παρόν έδωσαν από το πρωί σήμερα έξω από το υποκατάστημα του ΟΑΕΔ στη Χαλκίδα άνεργοι από διάφορους κλάδους, σπουδαστές και σπουδάστριες του ΤΕΙ Χαλκίδας, νέοι και νέες από την ευρύτερη περιοχή της Χαλκίδας, μετά από το κοινό κάλεσμα του Συλλόγου Γυναικών Χαλκίδας (μέλος της ΟΓΕ), την επιτροπή ανέργων Χαλκίδας και τις επιτροπές αγώνα του ΜΑΣ.
Διατράνωσαν την αντίθεσή τους ενάντια στο συνεχόμενο τσουνάμι αντιλαϊκών μέτρων που πλήττει καθημερινά τις εργατικές λαϊκές οικογένειες και ζήτησαν να παρθούν ουσιαστικά μέτρα για την προστασία των ανέργων.
Τέλος προέβησαν σε παράσταση διαμαρτυρίας προς τον προϊστάμενο του ΟΑΕΔ, στον οποίο ζήτησαν και πιο συγκεκριμένα στοιχεία για την ανεργία στην ευρύτερη περιοχή της Χαλκίδας, ενώ είχαν και διάλογο με τους υπαλλήλους.


eviaportal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου