oaednews

Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΑΠΕΡΓΙΑ 19/12/2012 & ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ


Αθήνα 17 Δεκεμβρίου 2012
Α.Π. 331

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Συνάδελφοι
Το Δ.Σ. της Πανελλήνιας Ένωσης Υπαλλήλων ΟΑΕΔ, στο πλαίσιο της 24ωρης πανελλαδικής απεργίας που κήρυξε η ΑΔΕΔΥ  για την Τετάρτη 19/12/2102,  αποφάσισε ομόφωνα την πραγματοποίηση ενημερωτικής Γενικής Συνέλευσης την ίδια μέρα. Η Συνέλευση του Σωματείου μας θα πραγματοποιηθεί  στις 9:30πμ, στο Εργατικό Κέντρο Αθηνών (3ης Σεπτεμβρίου 48  και Μάρνης).


Συνάδελφοι,
Οι απολύσεις στο Δημόσιο τομέα έχουν «ανοίξει» για τα καλά. Οι αξιολογήσεις που οδηγούν σε απολύσεις είναι στην εκκίνηση. Οι διαθεσιμότητες  και  οι αργίες μετά από απλές παραπομπές είναι γεγονός.  Συνάδελφοί μας από τον ΟΑΕΔ βρίσκονται ήδη σε διαθεσιμότητες επειδή έχουν παραπεμφθεί σε ανύποπτο χρόνο στα πειθαρχικά συμβούλια, τα οποία δεν έχουν συνεδριάσει εδώ και χρόνια!!!
 Άλλοι συνάδελφοι κινδυνεύουν με αργία επειδή υπερασπίστηκαν δικαιώματα συνανθρώπων μας….   
Το πρόβλημα έχει χτυπήσει την πόρτα μας! Η αδικία είναι στο κατώφλι μας! Δε μπορούμε άλλο να κάνουμε ότι δε βλέπουμε ή ότι δε μας αφορά!  Η  ενημέρωση σε πρώτη φάση,  ο συντονισμός και η συλλογική αντίδραση είναι ο μόνος δρόμος!
Σας καλούμε να συμμετέχετε μαζικά τόσο στην ενημερωτική Συνέλευση όσο και στη συγκέντρωση  διαμαρτυρίας που θα ακολουθήσει μαζί με τους άλλους εργαζόμενους στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα  στην Πλατεία Κλαυθμώνος, στις 12.00 .
Όλοι μαζί μπορούμε!  Μόνο όλοι μαζί μπορούμε! 

ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΜΑΚΡΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ                                                  ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΦΩΤΕΙΝΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου