oaednews

Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΥ -ΟΑΕΔ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΠΕΤΡΟ ΚΑΠΕΤΑΝΟΠΟΥΛΟ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ



Η Πανελλήνια Ένωση Υπαλλήλων ΟΑΕΔ δηλώνει την αμέριστη συμπαράστασή της προς το διωκόμενο συνάδελφο Πέτρο Καπετανόπουλο.

Ο συνάδελφος διώκεται με μοναδικό παράπτωμα αυτό της υπεράσπισης των ανθρώπινων δικαιωμάτων, καθώς τόλμησε να υπερασπιστεί αλυσοδεμένο μετανάστη.


Η ΠΕΥ ΟΑΕΔ γνωρίζει καλά τον εκλεκτό συνάδελφο –μέλος της. Γνωρίζoυμε το ήθος του, την ανθρωπιά του, την αξιοπρέπεια και την εργατικότητά του, και γι’ αυτό, κόντρα σε κάθε φοβικό σύνδρομο του μήπως και του αν, κόντρα στο νέο μνημονιακό νόμο που καταδικάζει πριν δικάσει, εμείς τον αθωώνουμε πανηγυρικά, υπερασπίζοντας με θέρμη το δικό του σύστημα αξιών.

Ζητούμε την απόσυρση των άδικων κατηγοριών για το συνάδελφο Πέτρο Καπετανόπουλο.

Ζητούμε την απόσυρση του μνημονιακού νόμου που καταδικάζει συναδέλφους πριν δικαστούν θέτοντάς τους σε αργία.

Δηλώνουμε ότι θα είμαστε δυναμικά παρόντες σε κάθε άδικη δίωξη, σε κάθε προσπάθεια επιστροφής σε σκοτεινές περιόδους.

Το Δ.Σ της ΠΕΥ ΟΑΕΔ συμπαρίσταται σύσσωμο και σας καλεί στη συνέντευξη τύπου, που θα πραγματοποιηθεί για το θέμα του Συναδέλφου Πέτρου Καπετανόπουλου, την Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012 στις 1:00μμ στην ΕΣΗΕΑ Ακαδημίας 20



4 σχόλια:

  1. ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΟΑΕΔ ΚΠΑ 2 ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ18 Δεκεμβρίου 2012 στις 11:26 π.μ.

    Ανακοίνωση υπαλλήλων ΟΑΕΔ, ΚΠΑ2 Περιστερίου

    Με αφορμή την δικαστική περιπέτεια του συναδέλφου μας Πέτρου Καπετανόπουλου, θέλουμε να δηλώσουμε την συμπαράσταση μας στον συνάδελφο και στον άνθρωπο Καπετάνοπουλο.
    Οι συνθήκες κάτω απο τις οποίες εργαζόμαστε, δεν αφήνουν περιθώρια να μην γνωριζόμαστε καλά και να μην αναγνωρίζουμε τα αποτελέσματα της δουλειάς του καθενός απο μας και πολλές φορές έχουμε αισθανθεί τυχεροί που έχουμε ένα συνάδελφο σαν τον Πέτρο Καπετανόπουλο που εκτός απο τις γνώσεις του και την καλλιέργεια του είναι πάντα εκεί, για να βοηθήσει τον κάθε ένα από μας αλλά και τον κάθε συναλλασόμενο πολίτη,πάντα με ευγένεια και υπομονή. Ακόμα γνωρίζουμε καλά τον ανθρωπιστή, ιδεολόγο και άψογο οικογενειάρχη που είναι στην προσωπική του ζωή.
    Θεωρούμε όχιαπλά άδικη αλλά και παράλογη την όλη κατάσταση στην οποία έχει βρεθεί απο καθαρά καλή πρόθεση, ακριβώς γιατί τον γνωρίζουμε καλά και πιστεύουμε ότι σε καμία απολύτως περίπτωση δεν θα μπορούσε να είναι συνεργός σε ληστεία.
    Ακόμα πιστεύουμε ότι την εποχή της κρίσης, των μνημονίων, των φοροφυγάδων, η δίωξη του συναδέλφου είναι χτύπημα σ΄ όλους εμάς που έχουμε γίνει ο κυματοθραύστης της κοινωνικής και ανθρωπιστικής κρίσης που αντιμετωπίζει η χώρα και προστίθεται στο κλίμα καλλιέργειας φόβου που επικρατεί.
    ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΥΤΑ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΠΟΥ ΑΣΚΗΣΕ ΔΙΩΞΗ ΑΣ ΕΙΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ 25000 ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΜΕΣΩ ΤΕΣΤ ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ.ΑΠΕΡΓΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ????????ΟΤΑΝ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ!!!!!!!ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΟΑΕΔ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΠΕΡΓΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ????????

      Εχεις αναρωτηθεί γιατί δεν βλέπεις?
      Οταν θές να κάνεις μια τέτοια κίνηση πρέπει να ξέρεις που αποσκοπείς.
      Ο σκοπός μια ς τέτοιας κίνησης είναι η ανατροπή της κυβέρνησης και το αίτημα για εξουσία.
      Αλλος στόχος δεν τίθεται.
      Δεν θα κάνεις μια τέτοια κίνηση για να μην περάσει το ένα ή αλλο μέτρο.Θα την κάνεις για να τους ανατρέψεις.
      Εχοντας στο μυαλό αυτό λοιπόν , υπάρχουν ακόμη συνάδελφοι που λένε "να τα κλείσουμε όλα" αλλά όταν τους λες για να πέσει η κύβερνηση κλπ, η απάντηση είναι πληρωμένη "τι;γιατί να πέσει η κυβέρνηση;" ή "και ποίος θα έρθει;"...

      Διαγραφή
  3. συμφωνώ στις πιο ριζοσπαστικές κινήσεις. ακόμη κι αυτό που συμβαίνει στον πέτρο αν στον νόμο υπήρχε λογική δεν θα συνέβαινε.Καθόμαστε και απολαμβάνουμε τους φοροφυγάδες κι αυτούς που ξεπούλησαν τη χώρα να αναπαύονται . Αλλους να έχουν διαπράξει εγκλήματα (Όταν έχουν αυτοκτονήσει τόσοι) να φυγαδεύονται και να τιμωρείται ενας άνθρωπος επειδή απλά ήταν Ανθρωπος.
    Δ

    ΑπάντησηΔιαγραφή