oaednews

Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2012

Κινητικότητα Δημοσίων υπαλλήλων!!!

Με απόφαση του υπουργού εργασίας και κατά παρέκκλιση των κειμένων διατάξεων μπορεί, να μεταφέρονται στους φορείς κοινωνικής ασφάλισης , μόνιμοι και αορίστου χρόνου υπάλληλοι από τους καταργηθέντες οργανισμούς Εστίας και κατοικίας  οι οποίοι είχαν μεταφερθεί στον ΟΑΕΔ,  ύστερα από συν εκτίμηση της αίτησης προτίμησης τους!

Αυτό προβλέπεται στο άρθρο 15 της πράξης νομοθετικού περιεχομένου 5/12/2012. Δηλαδή πριν στέγνωση το Μελάνι της μεταφοράς τους στον ΟΑΕΔ και χωρίς να είναι ξεκάθαρο τι θα γίνει με τις σημαντικές κοινωνικές παροχές των 2 καταργηθέντων οργανισμών , έρχεται πράξη νομοθετικού περιεχομένου να πάρει ανθρώπινο δυναμικό από τον ΟΑΕΔ που αντιμετωπίζει πρόβλημα υπό στελέχωσης  λόγω και της ραγδαίας αύξησης της ανεργίας και να το μεταφέρει σε φορείς κοινωνικής ασφάλισης . Πάλι καλά δηλαδή που θα συνεκτιμηθεί η αίτηση των υπαλλήλων!

4 σχόλια:

  1. Ετσι..εχουν γινει απολυτα προβλεψιμοι δυστυχως

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΗΛΑΔΉ ΣΥΓΝΩΜΗ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΜΑΣ ΕΝΟΧΛΟΥΝΕ, ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΟΥΝ ΤΗΝ 4Η ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥ ΟΑΕΔ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΕΙ ΚΑΝΕΙΣ. ΚΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΩΡΑΙΑ ΠΕΡΙ ΣΥΝΕΧΙΣΗΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΤΟΥ ΟΕΚ, ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΛΕΥΤΟΥΝ ΠΑΛΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ.. ΔΙΟΙΚΟΥΣΑ ΚΛΠ. ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑ ΚΑΝΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κάτι θες να πεις εσυ (μαλλον καλό) αλλα δεν γινεσαι σαφής. Εξηγήσου σαφέστερα παρακαλώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή