oaednews

Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2012

Ξηλώνουν όλους τους επικεφαλής σε εφορίες, ΣΔΟΕ, τελωνεία

Ξηλώνονται όλοι οι προϊστάμενοι σε μεγάλες εφορίες, τελωνεία και ΣΔΟΕ μετά από εντολή της Τρόικα. Με τροπολογία που κατατέθηκε χθες το βράδυ στη βουλή παύονται οι προϊστάμενοι οργανικών μονάδων επιπέδου Τμήματος, Υποδιεύθυνσης και Διεύθυνσης του υπουργείου Οικονομικών.
 
Η νομοθετική ρύθμιση ορίζει ότι φεύγουν από τη θέση τους όλοι οι προϊστάμενοι των μεγάλων εφοριών, των τελωνείων με ελεγκτικές αρμοδιότητες αλλά και του ΣΔΟΕ.

Αυτό που θέλει η Τρόικα είναι να εναλλάσσονται στις θέσεις αυτές τα πρόσωπα με θητεία που δεν θα υπερβαίνει την τριετία και να αποκοπούν οι θέσεις από τους κομματικούς μηχανισμούς.

3 σχόλια:

  1. Μακάρι να γίνει και στον ΟΑΕΔ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ναι , σωστά.Να γίνει και στον ΟΑΕΔ.Να φύγει η διοίκηση, οι διευθυντές , οι τμηματάρχες , όλοι. Εκτός από "εμάς".Κι αν φύγουν από "εμάς" , να φύγουν οι Αορίστου, οι ΔΕ , οι ΥΕ. Να μείνουμε "εμείς".Που "βγάλαμε" (κουτσά-στραβά) μια σχολή (νηπιαγωγών, δασοπόνων, ένα ΤΕΙ ανθοκομίας, βρε αδελφέ) και συνεπώς είμαστε οι "κατάλληλοι" να μείνουμε.Και αν μείνουμε θα δουλεύουμε. Αποτελεσματικά. Τώρα δεν δουλεύουμε επειδή δουλεύουν τα κορόιδα οι ΔΕ , οι Αορίστου.Εμείς θα δουλέψουμε ? Που είμαστε πτυχιούχοι ? Εμείς είμαστε για να "ασκούμε διοίκηση".Αν φύγουν αυτοί όμως ... τι θα κάνουμε ? Θα κάτσουμε και στο "γκισέ".Βέβαια πρέπει πρώτα να μάθουμε να ανοίγουμε και υπολογιστή (τι κακό πράγμα κι αυτό).Βλέπεις στα ΤΕΙ ανθοκομίας δεν μας το έμαθαν αυτό ... Ούτε ανεργία δεν ξέρουμε να βγάλουμε καλά καλά.Μας έμαθαν να ποτίζουμε όμως τα γλαστράκια στο γραφείο μας.Και μας έμαθαν να μην απεργούμε.Αφού αυτοί που κινδυνεύουν , είναι οι Αορίστου και οι ΔΕ , εμείς γιατί να χάσουμε το 50 άρικο ? Γιατί του "50 άρικου" , είμαστε.Και πολλά λέω.....

    Υ.Γ. Ευχαριστώ πολύ για τη φιλοξενία , συγνώμη για την κατάχρηση του χώρου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ-Η ΤΟ ΝΑ ΙΣΟΠΕΔΩΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΛΥΝΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ. ΑΛΛΩΣΤΕ Η ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΤΡΕΦΕΙ ΤΗ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ. ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΑΝ ΞΗΛΩΘΟΥΝ ΟΙ ΤΩΡΙΝΟΙ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΛΕΝΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ; ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ; Η ΑΝΘΡΩΠΟΦΑΓΙΑ; ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙΣ ΕΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΤΟΥ SKAI ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΣΤΗΝ ΠΡΩΙΝΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΤΟΥ ΕΚΠΟΜΠΗ ΟΤΙ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΝΕΡΓΟΙ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΙ ΔΕΝ ΔΕΧΤΗΚΑΝ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΩΣ ΚΑΘΑΡΙΣΤΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑΣ. ΚΑΙ ΚΑΤΕΛΗΞΕ ΑΛΛΑΛΑΖΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΟΤΙ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΝΤ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΛΗΡΑ ΜΕΤΡΑ; ΟΙ ΑΝΕΡΓΟΙ ΦΤΑΙΝΕ. ΘΑ ΣΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΑ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΙΟ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΘΑ ΞΗΛΩΣΟΥΝ ΕΣΕΝΑ ΕΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ. ΕΑΝ ΟΧΙ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΣΑΙ ΥΠΟ ΤΗ ΜΟΡΦΗ ΚΟΥΠΟΝΙΟΥ ΑΞΙΑΣ ΜΙΑΣ ΧΟΙΡΙΝΗΣ ΜΠΡΙΖΟΛΑΣ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ.

    ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΠΑΠΑΣΤΡΟΥΜΦ

    ΑπάντησηΔιαγραφή